Ny uddannelse til Viborg

The Animation Workshops uddannelser er kreative. Nu får de studerende der mulighed for at arbejde sammen med studerende, som ved meget mere om teknologien bag. En ingeniøruddannelse er nemlig på vej til Viborg.

Ny uddannelse til Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Information and Technology Engineering" er navnet på en ingeniøruddannelse, der oprettes i Viborg.

Viborg: De kreative uddannelser på The Animation Workshop får nu en højteknologisk samarbejdspartner, når VIA University College i 2018 opretter en gren af it-ingeiniøruddannelsen i Viborg.

Denne uddannelse er funderet i VIA's store afdeling i Horsens, men vælger de studerende den specielle gren af uddannelsen, der får navnet "Information and Technology Engineering", kommer en stor del af denne til at foregå i Viborg.

It-ingeniøruddannelsen er en af de største i Horsens med cirka 700 studerende.

Der er fra VIA's side og også fra politisk side arbejdet med tankerne i længere tid, og den endelige godkendelse fra Uddannelses- og Forskningsministeriet kom først torsdag morgen.

- Det er en rigtig god nyhed for Viborg. Uddanneselsen understøtter jo det, som de arbejder med på The Animation Worhshop, siger folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen (V).

Det bekræfter centerchef fra The Animation Workshop Morten Thorning.

- Vi arbejder med at lave indhold, så det giver rigtig god mening, at der nu til Viborg kommer end uddannelse, der teknologisk understøtter det, vi arbejder med, siger han.

Ny uddannelse til Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce