Nyt VFF-klubhus skal være for hele folket: Står klar næste år

Det veltjente og udtjente klubhus på Kirkebækvej er snart historie. Foto: VFF

Nyt VFF-klubhus skal være for hele folket: Står klar næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med et kommunalt tilskud på 6,9 millioner kroner går Viborg FF nu i gang med at opføre et nyt klubhus på Kirkebækvej, som andre foreninger også skal kunne gøre brug af.

Viborg: Med Viborg FF som bygherre går håndværkerne snart i gang med at bygge en 2100 kvadratmeter stor bygning, som skal afløse det nedslidte klubhus på Kirkebækvej.

Det nye hus får titel af foreningshus, fordi det skal være et samlingssted for hele bydelens foreningsliv, og på længere sigt skal det kobles sammen med den nye svømmehal, som politikerne vil opføre oven på Vestbadet.

Mads Panny (S), der er formand for kultur- og fritidsudvalget, glædede sig på byrådsmødet onsdag over, at projektet efter flere års tilløb nu endelig bliver til noget, og han glædede sig især over, at det ikke kun bliver et klubhus for Viborg FF, men et samlingspunkt for hele bydelen.

Knap 27 millioner

Også Venstres Michael Nøhr gav projektet gode ord med på vejen.

- Det har været lang tid undervejs, men det bliver rigtig godt, sagde Michael Nøhr og tilføjede med et smil, at man kunne håbe, at det vil inspirere Viborg FF's nuværende 1. divisionshold til at vende tilbage til Superligaen efter denne sæson.

Byggeprojektet løber op i 26,6 millioner kroner, og heraf bidrager kommunen med et tilskud på 6,9 millioner. Lokale- og Anlægsfonden kommer med to millioner kroner, mens de resterende knap 18 millioner kroner optages som et realkreditlån. Desuden stiller kommunen grunden til byggeriet vederlagsfrit til rådighed.

Viborg FF indhenter i øjeblikket tilbud på byggeriet, og det forventes, at arbejdet kan komme i gang i løbet af foråret. Efter planen skal foreningshuset tages i brug til næste år.

Nyt VFF-klubhus skal være for hele folket: Står klar næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce