Opbakning til videoovervåget kælderrum

Gl. Aalborgvej 71-75 Arkivfoto: Morten Dueholm

Opbakning til videoovervåget kælderrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboerne i de gule blokke på Gl. Aalborgvej i Viborg accepterer fuldt ud forslaget om at sætte kameraer op i et kælderrum.

Viborg: Der installeres overvågning i kæderen under etageejendommen med de tre adresser Gl. Aalborgvej 71, 73 og 75.

Det sagde et stort flertal ja til, da der mandag aften var møde i afdelingen, fortæller Grethe Hassing, direktør hos Boligselskabet Viborg.

Bygningen, der ligger for enden af en række lignende etageejendomme, var i efteråret ramt af tre påsatte brande i kælderen. Ingen personer kom umiddelbart til skade, men utrygheden spredte sig naturligvis. Først låste man dørene ind til opgangene, men det fjernede ikke problemet. To af brandene skete derefter.

Selvom der ikke har været lignende episoder i et par måneder, har man altså nu valgt at installere videoovervågning. Så snart, politiet giver grønt lys, går man i gang med at få det sat op, fortæller boligselskabsdirektøren.

Mødet i afdelingen mandag aften var ifølge Grethe Hassing helt og aldeles udramatisk.

- Det blev holdt stille og roligt og hurtigt, siger hun.

Der var ikke den store debat eller modstand mod forslaget. Ved at indskrive den nye paragraf i husordenen har selskabet mulighed for at handle hurtigt og sætte overvågning op i de øvrige ejendommes kældre i Afdeling 9, hvis der skulle blive behov for det.

At Boligselskabet Viborg sætter overvågningsudstyr op i en afdeling, er dog et usædvanligt skridt, fortæller Grethe Hassing.

- Det er ikke særligt udbredt. Jeg tror, vi har en enkelt afdeling, som har vedtaget det, men som ikke har effektueret det, så det er ret sjældent, siger hun.

Opbakning til videoovervåget kælderrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce