Oplevelse for livet at være til haveselskab

Betina Kældgaard Pedersen var med til havefest hos dronningen på Fredensborg Slot. Privatfoto.

Oplevelse for livet at være til haveselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betina fra Viborg hyggesnakkede med Kronprinsesse Mary om svømmesporten, da der i går var havefest for frivillige i Danmark hos Dronningen.

Vejrguderne vidste sig fra sin pæne side, da regentparret i går holdt havefest på Fredensborg Slot for udvalgte frivillige. Sommertøjet blev luftet, og der var god tid til at få sig en sludder med andre frivillige eller endda de kongelige over et glas kølig hvidvin.

17-årige Betina Kældgaard Pedersen fra Viborg Svømmeklub var blandt de mange inviterede, hvor også Kronprinsesse Mary, Prins Joachim, Prinsesse Marie og Prinsesse Benedikte var gæster.

»Nogle var udvalgt på forhånd til at tale med Dronningen og Prins Henrik. De andre kongelige gik rundt blandt gæsterne, og så kunne man bede om lov til at tale med dem ved at spørge deres hofdamer,« forklarer Betina Kældgaard Pedersen.

Da Kronprinsesse Mary er protektor for Dansk Svømmeunion, var det ikke svært at vælge, hvem hun helst ville tale med.

»Man spørger bare hofdamen, og så kommer man til at tale med Kronprinsessen efter tur. Jeg fortalte, hvorfor jeg var inviteret til selskabet, og hun spurgte lidt til, hvad jeg lavede ved siden af, og hvor meget tid jeg bruger på at træne. Mary var rigtig flink, og hun fortalte, at hun også godt kan lide svømning. Man skal selvfølgelig huske at sige »de« og så giver man hånd og nejer,« siger Betina Kældgaard Pedersen, som fik omkring fire minutters samtale med Kronprinsessen.

Oplevelse for livet at være til haveselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce