P-krise: Plads lukkes længe

Dele af Fischers Plads og p-kælderen under spærres af. Betonkonstruktionen lukkes i en måned - mindst. Arkivfoto: Morten Dueholm

P-krise: Plads lukkes længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fischers Plads må lukkes i mindst en måned. Nu skal der hugges i betonen.

viborg: Mindst en måned. Så længe er den store, centrale parkeringsplads, Fischers Plads, lukket.

Det fortæller Per Christensen, chef for Trafik & Veje i Viborg Kommune.

Resultaterne af de nye undersøgelser af parkeringsanlæggets tilstand har været så nedslående, at man altså vælger fortsat at holde 430 af 600 parkeringspladser afspærret. Imens skal kommunen i samarbejde med to rådgivere samt et entreprenørfirma hugge sig helt ind i betonen for at se, om der er håb at hente derinde.

- Vi vil nu frihugge en hel del beton på nogle af endestykkerne. Vi skal ind og se på det jern, der er i betonen. Hvis det viser et godt resultat, så arbejder vi videre med at sikre pladsen, så den kan bruges i en tid, siger Per Christensen.

Undersøgelserne skal afklare, om det øverste parkeringsdæk kan repareres eller skal rives ned, så p-pladserne på det nederste dæk igen kan bruges.

Arbejdet vil tage mindst en måned, vurderer han. Imens må handlende, ansatte, beboere, turister og gæster i øvrigt altså finde andre muligheder for at stille bilen. I den forbindelse indføres der to-timers parkering på Preislers Plads og den lille parkeringsplads ved Ll. Sct. Peder Stræde, oplyser Per Christensen.

- Vi har allerede bestilt et entreprenørfirma til at gå ind og lave de her undersøgelser. Vi skal i gang hurtigst muligt.

P-krise: Plads lukkes længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce