Pandekagekroen fortsætter med nye ejere

Kirsten og Brian Duch kan til oktober overlade Pandekagekroen til et yngre par. Arkivfoto: Preben Madsen

Pandekagekroen fortsætter med nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et yngre par overtager den 1. oktober Pandekagekroen i Finderup Lade. Kroen drives videre efter samme koncept.

Finderup: Man vil også fremover kunne få pandekager i alskens afskygninger på den populære Pandekagekroen i Finderup Lade.

Det bekræfter Brian Duch, som sammen med sin hustru, Kirsten Duch, har opbygget og drevet stedet de seneste tre år. Parret meddelte i maj, at det ikke længere kunne magte både kroen, mandens rengøringsfirma og et familieliv, så med mindre kroen blev overtaget af andre, ville nøglen blive drejet om i løbet af efteråret.

- Heldigvis er der nu et yngre par, der har slået til, og som ønsker at drive Pandekagekroen videre efter samme koncept, og det er vi altså rigtig glade for, siger Brian Duch.

Han kan ikke oplyse, hvem de nye restauratører er, da de endnu ikke har sagt op hos deres nuværende arbejdsgivere.

- Men jeg kan da sige, at det er et par med drive, så jeg er sikker på, at Pandekagekroen kommer i gode hænder, siger Brian Duch.

Åben for bestillinger

Da Kirsten og Brian Duch besluttede, at de ikke længere ville drive kroen, blev der af gode grunde lukket for bestillinger på selskaber og besøg af pandekagebilen efter 1. oktober, hvilket blandt andet har skuffet en del kommende konfirmander, der havde udset sig det store pandekageshow til deres konfirmation.

Den mulighed åbnes der nu for igen, og selvom de ny ejere først overtager til oktober, kan der allerede nu bestilles på mail@pandekagekroen.dk.

- Vi tager mod bestillinger på de nye ejeres vegne, og så driver vi selvfølgelig kroen videre selv frem til overdragelsen, siger Brian Duch.

Det gælder dog ikke de kommende to uger, hvor Pandekagekroen er sommerferielukket.

- Og det bliver en ekstra god sommerferie nu, hvor vi ved, at kroen vil blive drevet videre, siger Brian Duch, som håber, at de nye ejere vil få lige så stor opbakning, som han og hustruen har fået.

- Det har altså været nærmest overvældende, og vi er rigtig glade for de mange gæster, der i årenes løb har besøgt os - og som er kommet igen, siger Brian Duch.

Pandekagekroen fortsætter med nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce