Pløkker og plastik er blevet væk: Målportal pist forsvundet

Her ses målportalen i 2016, hvor den var med til Søndersøløbet. Hvis den skal være med igen, så skal den snart findes. Søndersøløbet afvikles nemlig den 28. maj. Arkivfoto: Preben Madsen

Pløkker og plastik er blevet væk: Målportal pist forsvundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag den 28. maj skal der løbes Søndersøløbet. I den anledning skal der bruges en målportal, som Viborg Idrætsråd normalt er i besiddelse af. Nu er den forsvundet, og de søger derfor efter hjælp.

Viborg: - Har du set vores målportal?

Sådan starter et opslag på Viborg Idrætsråds egen facebookside. Den målportal, som er blevet brugt til arrangementer i 25-30 år, er forsvundet for Viborg Idrætsråd. Nu søger de hjælp til at finde frem til den.

Tror du der er tale om tyveri, eller er den simpelthen bare forsvundet et sted i systemet?

- Jeg er sikker på, at der ikke er tale om tyveri. Mit gæt er, at vi måske har haft en lidt travl fredag, og så blevet spurgt, om vi ville låne målportalen ud og sagt ja. Problemet er så, at vi ikke lige har fået noteret, hvem vi lånte den ud til, siger Morten Erfurth, der er sportschef i Viborg Idrætsråd.

De noterer nemlig normalt, når de låner målportalen ud, men denne gang har der muligvis været en svipser. De har nemlig ringet til dem, som sidst havde lånt målportalen, og de havde afleveret den tilbage.

Redskaberne til målportalen inkluderer den oppustelige målportal af plastik, en blæser til at puste den op og nogle pløkker. Viborg Idrætsråd er i besiddelse af blæseren, men ikke pløkker eller plastik.

Søndersøløbet 28. maj

Målportalen skal snart i aktion igen, og det er derfor ret dårlig timing, at den er forsvundet. Den 28. maj skal der løbes Søndersøløbet, som målportalen skal være en del af. Ligesom den har været de sidste mange år.

- Vi har jo haft den her målportal i 25-30 år efterhånden, så det er vel efterhånden også blevet en kulturskat, griner Morten Erfurth.

Er der nogen deadline i forhold til i skal ud og skaffe en ny, hvis den ikke dukker op?

- Så langt er vi ikke lige nået endnu. Jeg gætter på, at den dukker op i løbet af weekenden, når folk lige bliver bekendt med, at den mangler. Men ja, hvis ikke, så skal vi ud og se på alternativer.

Hvis man har informationer om målportalen, bedes man kontakte Viborg Idrætsråd.

Pløkker og plastik er blevet væk: Målportal pist forsvundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce