Pølsemand giver op: Byen er jo ved at dø

Pølsevognen på Gl. Vagt er lukket. Kunderne svigter.

Pølsemand giver op: Byen er jo ved at dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter seks år har den nu 72-årige Ole Kristensen opgivet at være pølsemand. Vognen på Gl. Vagt er lukket.

Viborg: Det har været sjovt og spændende, men der skal jo også ligge lidt penge i kassen, når man sætter kursen hjem om aftenen, konstaterer den 72-årige Ole Kristensen, der i seks år har drevet pølsevogn på Gl. Vagt i Viborg.

Det sidste gør han imidlertid ikke mere, for den 1. marts lukkede han vognen, der ret beset er en pavillon ejet af Tulip-koncernen. Ole Kristensen har været lejer og købt sine varer hos pølsegiganten.

- Det er bare gået støt ned ad bakke. Specielt de seneste cirka to år. Der er simpelthen ikke et kundegrundlag, og det kan man jo også se i byen. Den er jo ved at dø. For år tilbage kom folk nærmest op at slås om p-pladserne på Gl. Vagt. Nu er der ledige pladser hele tiden, siger Ole Kristensen og føjer til:

- Det er rigtig ærgerligt. Folk handler på nettet eller ude i periferien af byen, hvor de store centre ligger.

Ole Kristensen har også drevet take away-restauranten Tuk Tuk få meter fra pølsevognen. Den har han også lukket per 1. marts.

Til gengæld fortsætter den 72-årige med at drive Byens Spillehal, der ligeledes bor i Gl. Vagt.

- Det har været en sjov og spændende tid, men nu må jeg finde på noget andet at lave, siger Ole Kristensen.

Der har været pølsesalg i Gl. Vagt i mange år. Den var kendt som Finns Pølsevogn, men han sagde farvel til branchen i 2008 - til stor fortrydelse for byens pølsespisere, der klemte sig sammen i den lille vogn, når klokken var omkring 12 og igen efter klokken 16, hvor man liiiige kunne snuppe en ristet eller to, inden man skulle hjem til frikadellerne.

Pølsemand giver op: Byen er jo ved at dø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce