Politiet fandt seks kilo skunk i Romlund

Efter tekniske undersøgelser på en ejendom på Mølledalvej ved Romlund fik politiet hjælp af Beredskabsstyrelsen Midtjylland til at rydde stuehuset for udstyr til skunkproduktion. Foto: Preben Madsen
Foto: Preben Madsen

Politiet fandt seks kilo skunk i Romlund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beredskabsstyrelsen kørte 10 paller udstyr væk fra skunklaboratorium. En 25-årig mand har erkendt produktionen og tyveri af strøm.

Efter at politiet havde overstået de tekniske undersøgelser i et skunklaboratorium i Romlund, kunne mandskab fra Beredskabsstyrelsen Midtjylland mandag middag give en hjælpende hånd med at rydde ud i den faldefærdige ejendom på Mølledalvej ved Romlund.

Der blev båret utallige vækstpotter, dunke med gødning og diverse kemikalier ud fra stuehuset, sammen med lamper, blæsere, vandingsanlæg, og hvad der ellers anvendes af installationer, der har med produktionen af skunk at gøre. Det meste blev kørt væk i en lastbil på 10 paller.

De elektriske installationer, der var ført uden om elmålerens tæller, tog en mand fra Dansk Brandteknisk Institut sig af.

Afhængig af hvor længe produktionen har stået på, kan den energikrævende produktion hurtigt løbe op i hundredtusindvis af kroner, viser tidligere sager. I en sag fra Viborg blev der på et halvt år brugt el for omkring 350.000 kroner, som skunkproducenten blev dømt til at betale.

Det var en tilfældighed, som afslørede narkoproduktionen på Romlund-ejendommen, som trods sin nærhed til landsbyen kunne foregå uopdaget af naboerne. Bygningerne ligger for enden af en lille grusvej omkranset af tæt bevoksning.

En politipatrulje stoppede kort efter klokken tre mandag morgen rutinemæssigt en bil på Århusvej ved Rødkærsbro. Da den 25-årige bilist fra Viby var påvirket af hash, blev bilen ransaget. Her blev der fundet lidt skunk og hash, men også en lejekontrakt på Romlund-ejendommen.

Den kiggede politiet nærmere på og fandt et komplet skunklaboratorium indrettet i ejendommens stuehus. Der blev i alt fundet godt seks kilo tørret skunk på ejendommen.

Den 25-årige mand blev efter politiets undersøgelser løsladt igen uden at blive fremstillet i grundlovsforhør. Han er dog stadig sigtet i sagen.

Den 25-årige mand, der er af anden oprindelse end dansk, har erkendt en enkelt produktion af skunk, som udgør det, politiet fandt på stedet. Han har også erkendt at have kørt sit strømforbrug uden om elmåleren.

Om der har været andre personer involveret, der eventuelt bliver trukket ind i sagen, vil politiets efterforskning vise.

Politiet fandt seks kilo skunk i Romlund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce