Politisk formand benægter udsagn

Anders Bertel (S) siger, at han aldrig har sagt, at lærerne ikke ville mærke til, at skolen er blevet flyttet over til et nyt område. Arkivfoto: Morten Dueholm

Politisk formand benægter udsagn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Socialdemokraten Anders Bertel har aldrig sagt til lærerne på STU, at de ikke vil komme til at mærke til den omorganisering, som skolen for handicappede unge i foråret var ude for.

Det fortæller han til folkebladet.

Skolen blev i år flyttet fra handicapområdet til beskæftigelsesområdet. Bertel er formand for beskæftigelsesudvalget, altså det udvalg, som STU nu hører under.

Tillidsmanden for lærerne på STU blev torsdag i folkebladet citeret for følgende:

- Jeg kan da også huske, at Anders Bertel (socialdemokratisk formand for beskæftigelsesudvalget) sagde, at omorganiseringen ikke ville blive noget, som personalet ville mærke til. Det har jeg flere gange måttet konstatere ikke passede.

Det er det udsagn, som Bertel tager afstand fra. Tværtimod, siger han nu, er det klart, at man med et nyt fokus for skolen også skal arbejde anderledes.

Dermed kan det i bund og grund konstateres, at både politikeren og tillidsmanden er enige. Omorganiseringen betyder noget, og det mærker lærerne naturligvis til - og sammenholdt med lederskifte og besparelser har 2018 altså været et år med masser af nyt under solen på skolen.

Politisk formand benægter udsagn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce