Politisk kommentator: Søren Pape har gjort, hvad han kunne

Det er rigtigt håndteret, når Søren Pape Poulsen (K) hurtigt skriver på Facebook, at hans samlever natten til fredag kørte spirituskørsel. Det vurderer politisk redaktør Elisabet Svane fra avisen Danmark. Foto: Scanpix

Politisk kommentator: Søren Pape har gjort, hvad han kunne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) gør det helt rigtige, ved selv at melde hurtigt ud om samleverens spirituskørsel, mener politisk kommentator Elisabet Svane.

I krisehåndtering handler det om at styre kommunikationen, derfor har Justitsminister Søren Papa Poulsen gjort det helt rigtige ved hurtigt at informere via Facebook om kærestens spirituskørsel natten til fredag. Det vurderer politisk kommentator Elisabet Svane fra avisen Danmark.

- Han har taklet det, som han kunne ved være åben om det med det samme på sin Facebook-profil. Men der er heller ikke andet at gøre, for det kommer jo frem på et tidspunkt under alle omstændigheder. I gamle dage havde han nok lavet en pressemeddelelse, men i dag bruger man de sociale medier. Det går lidt hurtigere. Og det er klogt nok, for hvis man vil være lov og orden, og det vil Søren Pape gerne, så gælder det også for én selv, hvilket han også pointerer i sit opslag, mener Elisabet Svane.

- Han samlever er ikke politiker, så det er altid svært at sige, hvad det kan få af betydning. Søren Pape har i hvert fald gjort, hvad han kunne, for at det skal få mindst mulig betydning for ham selv.

Justisministeren var ikke selv med i bilen, da hans samlever, Josue Medina Vasquez, blev stoppet i Midt- og Vestjyllands Politikreds med en promille på 1,25. Ved førstegangstilfælde er straffen for spirituskørsel ved en promille mellem 1,2 og 2,0 en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre år. Oveni kommer en bøde, der cirka svarer til ens netto månedsløn ganget med promillen.

.

Politisk kommentator: Søren Pape har gjort, hvad han kunne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce