Pusterum til konfirmander

Mette Bak Christensen og Jette Borg Petersen præsenterer atter deres velgørende pop-up koncept, Pusterum. Butikken åbner 1.marts. Foto: Jacob Kaas.

Pusterum til konfirmander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den velgørende pop-up butik Pusterum slår for 8. gang dørene op, og denne gang går det indsamlede beløb til konfirmandhjælp via Viborg Menighedspleje.

Viborg: For 8. gang præsenterer veninderne Mette Bak Christensen og Jette Borg Petersen deres velgørende pop-up koncept, Pusterum.

Genbrugsbutikken skyder op i ledige lokaler rundt omkring i byen og sælger ting og møbler, som de to kvinder bag bruger en masse tid på at samle ind og gøre klar til salg. I denne omgang har Pusterum indrettet sig i ledige lokaler på Vesterbro Torv. Butikken er allerede nu fyldt med spændende ting og sager, og nysgerrige forbipasserende trykker jævnligt næsen mod ruden for at spotte det næste loppefund. Og viljen til at donere værdifulde ting til Pusterum er fortsat stor. Dog er det fortsat muligt at donere ting og sager, som man mener har god værdi.

Butikken Pusterum har åbent fra den 1. marts klokken 10.00 til og med den 10. marts. Pengene fra butikken går i denne omgang til konfirmationshjælpen hos Viborg Menighedspleje, der hjælper økonomisk trængte familier med at få holdt en god konfirmationsfest. Det kan for nogle familier være en økonomisk uoverskuelig begivenhed at fejre konfirmation. Derfor er der givet mulighed for at søge om økonomisk støtte hos menighedsplejen. Dette sker gennem den lokale præst. Der er endvidere mulighed for via stiftskontoret at få fint brugt konfirmandtøj.

Over tid har Pusterum samlet over en kvart millioner kroner ind til lokale godgørende formål.

Pusterum til konfirmander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce