Rækkehus udbrændt

Brandbilerne rykkede ud klokken kvart i tre lørdag morgen, og først små tre timer senere kunne de returnere til brandstationen. Foto: Peder Toft

Rækkehus udbrændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det midterste af fem rækkehuse på Vestermøllevej er helt ubeboeligt efter en brand natten til lørdag.

Viborg: Klokken kvart i tre natten til lørdag blev brandvæsenet alarmeret til en brand i et rækkehus på Vestermøllevej. Da det første udrykningkøretøj ankom, kunne brandfolkene konstatere, at hele huset stod i flammer.

- Det meste af taget var brændt væk, og ilden havde også fortæret det meste af en udestue og havde godt fat i resten af huset. Så vi koncentrerede os om at undgå, at ilden bredte sig til de fire nabohuse, som det brændende hus er bygget sammen med, siger indsatsleder Vagn Erik Jensen.

Heldigvis var husets kvindelige beboer kommet ud, og hun blev for en sikkerheds skyld kørt på sygehuset til observation for røgforgiftning.

Brandmurene mellem de sammenbyggede rækkehuse fungerede perfekt, så ilden ikke kom videre. Derfor kunne beboerne i de fire øvrige rækkehuse hen på morgenen vende tilbage til deres boliger.

Indsatslederne har ikke noget bud på, hvor og hvordan ilden er opstået, men det skal politiets teknikere nu i gang med at undersøge nærmere.

Rækkehus udbrændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce