Roed tager over for Rohde

49-årige Hanne Roed, Aarhus, bliver folketingskandidat for Radikale Venstre i Viborg og Holstebro.

Roed tager over for Rohde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

49-årige Hanne Roed fra Aarhus skal kæmpe for radikal fremgang til det kommende folketingsvalg.

Viborg: Bestyrelserne i Radikale Venstre i Viborg og Holstebro besluttede onsdag aften i enighed at indstille til de kommende generalforsamlinger, at den 49-årige Hanne Roed, Aarhus, bliver folketingskandidat for partiet i begge kredse.

Hun overtager posten efter Jens Rohde, Viborg, der tidligere på ugen besluttede sig for at flytte valgkreds fra Viborg og Holstebro til hovedstaden.

Den nye kandidat har siddet i regionsrådet siden 2014, og ved valget i november 2017 opnåede hun genvalg. Partiet var tæt på at få to pladser, men da stemmerne var talt op, viste det sig, at pladsen gik til Alternativet.

- Jeg har altid været politisk aktiv, og arbejdet i regionsrådet har lært mig meget. Jeg synes, at der er mange ting, som man ikke kan gøre så meget ved, fordi det er nationalt bestemt, og derfor synes jeg, at det kunne være spændende og udfordrende at komme i Folketinget, siger Hanne Roed.

Sund tilgang

Og i Viborg er man godt tilfredse.

- Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre eller stærkere kandidat end Hanne Roed. Hanne har politisk gennemslagskraft og udpræget sans for det politiske arbejde. Hun forstår at lytte og forholde sig kritisk til fakta, som hun bliver præsenteret for. Særligt det sidste har været vigtigt i de sidste intense forhandlinger omkring regionens budget for 2019, siger formanden for Radikale Venstre i Viborg, Jan Rønne.

Hendes kritiske sans for fakta i det poltiske arbejde hænger måske sammen med, at Hanne Roed både har en uddannelse i statskundskab fra Aarhus Universitet og en uddannelse som socialrådgiver.

Hanne Roed bor i den nordlige del af Aarhus - med udsigt til det store sygehus i Skejby. Hun har sine rødder i Djursland.

- Gennem mit arbejde i regionen har jeg lært rigtig mange byer at kende. Jeg synes, at folk i det midt- og vestjyske har en meget sund tilgang til tingene. Viborg står stærkt i regionen som den vidensby, den i mine øjne er, siger Hanne Roed.

Roed tager over for Rohde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce