Røgefrie sundhedsskoler

Social- og sundhedsskolen i Reberbanen er nu helt røgfri.

Røgefrie sundhedsskoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Social- og sundhedsuddannelserne i Viborg, Skive og Thisted har siden årsskiftet være røgfrie.

Det fortæller Social- og Sundhedsskolen STV i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker, at skolen som arbejdsplads og som uddannelsessted skal fremme sundhed og trivsel for medarbejdere, elever, kursister og gæster. Derfor giver tiltaget også god mening, når vi skal sende vores unge mennesker ud til praktiksteder og samarbejdspartnere, hvor der mange steder i forvejen er rygeforbud, fortæller direktør Jakob From Høeg, Social- og Sundhedsskolen.

Rygepolitikken gælder for såvel ansatte som elever, kursister og gæster. Det er derfor ikke længere tilladt at ryge i arbejds- og skoletiden på alle tre Sosu-matrikler i Skive, Thisted og Viborg. Den røgfri skoletid gælder også uden for skolens område, ligesom det at forlade skolens område for at ryge, også er en overtrædelse.

Politikken gælder for alle typer af rygning og brug af tobak - herunder også E-cigaretter og snus. Skolen tilbyder rygestopkurser for alle interesserede ansatte og elever.

Den røgfri skole sker med fuld tilslutning fra skolens bestyrelse og fra skolens samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg.

- Det er indtil videre gået over al forventning. Det er ganske få, som i løbet af ugen har fået en venlig henstilling om ikke at ryge. Samtidig har eleverne benyttet sig af muligheden for at tilmelde sig et rygestopkursus. Vi havde allerede basis for at oprette et rygestophold på første røgfrie dag efter nytår, siger Jakob From Høeg.

Røgefrie sundhedsskoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce