Så er det tid til sport for gadedrenge

Gadeidrætten i Viborg er lige på trapperne. PR foto

Så er det tid til sport for gadedrenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gaderne begynder at summe af liv. Det betyder, at Game i Viborg nu kridter asfalten op og starter træninger i streetbasket og gadefodbold i Ellekonebakken.

Viborg: Games lokale frivillige instruktører, som Game kalder playmakere, står klar til at drive ugentlige træninger i 33 zoner fordelt i hele landet.

Børn og unge i Viborg, der brænder for gadeidræt og gadekultur, kan således se frem til masser af fede turneringer, aktiviteter og bevægelse på asfalten, da Games udendørstræninger i streetbasket og gadefodbold netop er startet op i Ellekonebakken.

- Vores playmakere tilbyder børn og unge i boligområderne en unik mulighed for at være en del af et positivt idrætsfællesskab på asfalten. Det fede er, at man ikke behøver være fodbold-nørd eller basketstjerne. Det vigtigste er, at man har lyst til at være med, og så er det helt gratis, fortæller Malene Jakobsen i en pressemeddelelse.

Hun er projektkoordinator på Playmakerprogrammet.

Game-zone Ellekonebakken holder til på asfaltbanen ved Den Gule Pavillon og har ugentlige træninger i streetbasket og gadefodbold. Der er streetbasket hver onsdag klokken 17 til 18 på asfaltbanen ved Den Gule Pavillon, og der er gadefodbold hver tirsdag klokken 17 til 18 og hver fredag klokken 17.30-18.30 - ligeledes på asfaltbanen ved Den Gule Pavillon.

Om Game
Game er en non-profit organisation, som arbejder med gadeidræt og gadekultur. Game driver ugentlige træninger for børn og unge i 33 boligområder i hele landet samt i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Aalborg og Viborg. Målet er at sænke tærsklen til idræt, så flere børn og unge kan være med.

Gratis

Alle børn og unge i alderen otte til 16 år er velkomne til at dukke op til træningerne. Det er helt gratis, og alle kan være med, også selvom man ikke har prøvet det før.

Game-zone Ellekonebakken driver aktiviteterne i samarbejde med Det Boligsociale Fællessekretariat. Der er knyttet et team af frivillige playmakere til hver Game-zone. Playmakere er unge, lokale, frivillige, som Game uddanner til at drive ugentlige træninger og andre aktiviteter i boligområder.

Playmakerne er rollemodeller og er en vigtig del af de sociale forandringer, som Game arbejder for.

Så er det tid til sport for gadedrenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce