Signe Munk skal hente SF-mandat tilbage

Signe Munk bliver sit partis spidskandidat i Vestjyllands Storkreds ved det kommende valg til Folketinget. Arkivfoto: Linda Kastrup, Scanpix

Signe Munk skal hente SF-mandat tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborgenseren, der er næstformand i sit parti, er valgt som spidskandidat i alle 11 valgkredse under Vestjyllands Storkreds.

Viborg: Med knap 2600 stemmer var SF's næstformand, lokale Signe Munk, meget langt fra en plads i Folketinget ved det seneste valg i 2015.

Men i og med at partiets veteran, Steen Gade, der fik knap 4000 stemmer, men heller ikke blev valgt i 2015, ikke stiller op denne gang, er muligheden for et valg til Munk noget større denne gang.

Ved en urafstemning blandt partiets medlemmer, som netop er afsluttet, er Signe Munk da også blev valgt som partiets spidskandidat i Vestjyllands Storkreds. SF stiller denne gang op på en fællesliste, som er ens i alle 11 valgkredse under den vestjyske storkreds.

Men uanset hvilken placering, man har på listen, er det alene antallet af personlige stemmer på valgdagen, som afgør, hvem der eventuelt bliver valgt.

Formanden for SF i Vestjyllands Storkreds, Thomas Sølvsten, siger, at kampen nu går ind for, at SF med Signe Munk som frontfigur kan genvinde et folketingsmandat i storkredsen.

Signe Munk anfører, at hun er glad for den tillid, medlemmerne har vist hende.

Hun tilføjer, at SF vil kæmpe for at komme den stigende ulighed i samfundet til livs, en ambitiøs grøn klimapolitik og en pause i tempoet for de mange såkaldte reformer, som de senere år har udhulet levevilkårene for de svagest stillede borgere.

Partiet opstiller ni kandidater i storkredsen:

1. Signe Munk, Viborg, 2. Karsten Filsø, Holstebro. 3. Bente Refslund, Silkeborg. 4. Hanne Jacobsen, Struer. 5. Andreas Albertsen, Ringkøbing. 6. Anders Bøge, Skive. 7. Anders Udengaard, Ikast-Brande. 8. Emma Thorup Jacobsen fra SF´s Ungdom. 9. Peter Nowack, Herning.

Signe Munk skal hente SF-mandat tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce