Søren Pape: På ingen måde et personangreb på Ulrik Wilbek


Søren Pape: På ingen måde et personangreb på Ulrik Wilbek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Søren Pape Poulsen (K), justitsminister.
Billede
Viborg. 

Læserbrev: Valgkampen buldrer afsted i sin sidste uge, og alle ord vendes, drejes og fortolkes. Også mine har givet anledning til lidt debat, og det skal jeg være den første til at rette op på.

TV Midt/Vest lavede et indslag lørdag, hvor de lavede billeder af, at jeg var i Bjerringbro med borgmester Torsten Nielsen og en masse lokale kræfter. Her blev jeg så stillet nogle spørgsmål om borgmesterens mulighed for genvalg, og om han overhovedet har en chance. Det er jo en meget kendt person (Ulrik Wilbek) der udfordrer ham osv.

Der svarer jeg så, at selvfølgelig har borgmester Torsten Nielsen en chance, og det må da være vigtigere, hvilke resultater man har præsteret i borgmesterjobbet end at have vundet medaljer. Det er blevet forstået sådan, at jeg dermed var ude i et personangreb på Ulrik Wilbek. Og det vil jeg gerne dementere klart og tydeligt. Jeg går ind for ordentlighed i politik, og man skal debattere på indhold. Jeg har absolut ingen interesse i personlige angreb på nogen som helst. Sådan er jeg ikke.

Jeg svarede ud fra et spørgmål om, hvorvidt man kan vinde borgmesterposten, når man stiller op mod en kendt person, som Ulrik jo er. Og det har jeg hørt mange gange i valgkampen, og jeg finder det useriøst, at det er indgangen til diskussion, og debatten ikke handler om den kommune, vi bor i, og de resultater som er skabt.

Jeg synes også, det er at nedvurdere Ulrik Wilbek, at alle spørgsmål om ham skal stilles i et lys af, hvad han tidligere har lavet. Og derfor svarede jeg, som jeg gjorde. Fordi det var det, som var præmissen for spørgsmålet.

Jeg mener, alle skal bedømmes på deres indsats, resultater og visioner for Viborg Kommune. Vi har tre borgmesterkandidater i Viborg Kommune, som alle på hver deres måde har gode kvaliteter. Per Møller Jensen, Ulrik Wilbek og Torsten Nielsen er på hver deres måde dygtige og engagerede borgmesterkandidater, som jeg respekterer.

Jeg mener blot, at de skal bedømmes på resultater, og hvad de vil for kommunen, og ikke noget som helst andet. Det er ikke fair over for den siddende borgmester, at hans meget store og engagerede indsats for vores kommune skal vurderes i forhold til andet end øvrige kandidaters politik. Og det kan alle vel være enige om.

Godt valg til alle - og op med humøret.

Søren Pape: På ingen måde et personangreb på Ulrik Wilbek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce