Spot på lokal litteratur

De deltagende forfattere er Gry Pil Ranfelt (Tidsfangen), Jette Kjær Petersen (Lygtemandens datter, Englens søn, Vintereventyr) Tanja Lønberg Rasmussen (Freylands hemmelighed, Krigens smerte, Sarahs skytsengel, En ny mission, Et sidste farvel) og (på billedet) Stephanie Fjeldsø Fischer (Mit liv med muskelsvind). Pressebillede

Spot på lokal litteratur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Når Hovedbiblioteket i Viborg onsdag den 14. februar klokken 19 slår dørene op til arrangementet "Spot på lokal litteratur", får man mulighed for at vise sin kærlighed til litteraturen.

Valentinsdag er oprindeligt en amerikansk tradition, som vi danskere ikke helt har taget til os endnu. Ikke desto mindre får du denne Valentinsdag mulighed for at kaste din kærlighed på litteraturen og ikke mindst opleve, hvordan en forfatters kærlighed til litteraturen udfolder sig.

Der er fokus på litteraturen med fire kvindelige forfattere med rødder i det midtjyske. Genrerne spænder vidt fra spænding, thriller, realisme, sci-fi, fantasy, biografi til noveller og eventyr. Fælles er deres kærlighed til det skrevne ord. De deltagende forfattere er Gry Pil Ranfelt (Tidsfangen), Jette Kjær Petersen (Lygtemandens datter, Englens søn, Vintereventyr) Tanja Lønberg Rasmussen (Freylands hemmelighed, Krigens smerte, Sarahs skytsengel, En ny mission, Et sidste farvel) og Stephanie Fjeldsø Fischer (Mit liv med muskelsvind).

Der er fri entré.

/EXP

Spot på lokal litteratur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce