Stil dine spørgsmål direkte: En times direkte tv om ny affaldsordning

Stine Damborg (K), formand for klima- og miljøudvalget, svarer på læsernes spørgsmål i tv-udsendelsen. Foto: Morten Pedersen.

Stil dine spørgsmål direkte: En times direkte tv om ny affaldsordning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg Stifts Folkeblad giver borgerne mulighed for at få konkrete svar på alt om den nye affaldsordning. Du kan selv stille dine spørgsmål direkte.

Viborg: "Hvad skal der ske med det organiske affald?" og "Jeg vil gerne vide, hvad der sker med hård plastik?"

Det er to af de spørgsmål, redaktionen på Viborg Stifts Folkeblad allerede har fået fra borgere i Viborg Kommune, efter at vi forleden annoncerede en tv-udsendelse torsdag om den nye affaldsordning.

Det har vist sig, at der er betydelig usikkerhed om en del forhold, efter at det kommunale affaldsselskab Revas annoncerede, at det i 2018 vil indføre en ny affaldsordning i Viborg Kommune.

Fremover skal borgerne sortere affaldet hjemme, og det betyder blandt andet, at der ved hver husstand skal stå to plastik-beholdere, hvor det sorterede affald skal fordeles i fire rum. Disse beholdere bliver tømt hver 14. dag.

Indtil nu har debatten primært drejet sig om to forhold. Det ene er udsigten til, at nogle får en prisstigning på 140 procent, fordi de hidtil har haft så lidt affald, at de kunne nøjes med at få hentet posen hver 14. dag.

Det andet forhold har været placeringen af spandene og det forhold, at ældre og handicappede kan få problemer med spande, som ved afhentning skal stå ude ved vejen.

Begge spørgsmål vil naturligvis blive berørt og spurgt ind til af folkebladets studievært. I studiet vil formanden for klima- og miljøudvalget, Stine Damborg, og tre fagmedarbejdere fra Revas være til stede for at kaste lys over læsernes spørgsmål.

Men der kan være mange andre spørgsmål, som skal besvares. Under udsendelsen kan du stille spørgsmål direkte eller kommentere på Viborg Stifts Folkeblads Facebook-side. Du kan også på forhånd sende en mail med dit spørgsmål til adressen viborg@viborgfolkeblad.dk

Du kan se udsendelsen torsdag klokken 19.30 på viborgfolkeblad.dk eller via Viborg Stifts Folkeblad på Facebook.

Stil dine spørgsmål direkte: En times direkte tv om ny affaldsordning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce