Vi bruger cookies!

viborg-folkeblad.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.viborg-folkeblad.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Street Food byder velkommen til mexicansk leder

Pablo Fouilloux står her foran bygningerne på Ll. Sct Peder Stræde, som for nyligt er blevet dekoreret af Richard Holmes. Foto: Benny Tolstrup

Street Food byder velkommen til mexicansk leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Viborg Street Food er ved at være klar til at slå dørene op til november, og nu har det kommende madmekka også fundet manden, der skal lede stedet. 27-årige Pablo Fouilloux fra Mexico er klar til lederrollen og den daglige drift.

- Det er et utroligt interessant projekt, og jeg tror, det er lige det, Viborg har brug for. Det bliver rigtig godt for byen, og det bliver et sted for alle. Det er en god mulighed for at mødes og bringe de forskellige kulturer sammen. Jeg kan simpelthen ikke vente med at komme i gang, siger Pablo Fouilloux.

Pablo Fouilloux er uddannet innovationsingeniør på Panamericana Universitet i Mexico og har siden beskæftiget sig med drift og ledelse af lignende brancher. I Viborg har Pablo blandt andet arbejdet på Bar Smil, Dickens og det tidligere Crazy Daisy. I dag er han bar manager på Joe & The Juice, hvor han stopper, når arbejdet i Viborg Street Food begynder.

- Pablo har sådan en god energi og udstråling, og det er lige det, der er brug for. Han har en rigtig positiv tilgang til projektet, og jeg er sikker på, han er den rette til jobbet, siger Benny Tolstrup, der er initiativtageren bag Viborg Street Food.

18 nye spisesteder - Viborgs gadekøkkener er åbne