Street Food-direktør er ærgerlig

Benny Tolstrup, Viborg Street Food.

Street Food-direktør er ærgerlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benny Tolstrup er ked af, at omtalen af rodet i Esbens Svennings boder går ud over de andre lejere.

Viborg: Det var en både ked af det og brandærgerlig direktør for Viborg Street Food, der mandag eftermiddag bekræftede, at aftalen med Esben Svenning er opsagt med øjeblikkelig virkning, så der dermed er tre lukkede boder i restaurationsmarkedet mandag.

- Jeg er rigtig ærgerlig over, at vi skal det her igennem, men vi skal have ro og ordentlighed her, så vi har så at sige trukket håndbremsen, og så må vi håbe, at der stadig er nogle unge, driftige mennesker, der har lyst til at prøve kræfter med her koncept, som jeg stadig synes er en rigtig fin måde at prøve sine ideer af på, siger Benny Tolstrup.

Han er allerede gået i dialog med nogle af dem, der tidligere har vist interesse for at leje en bod i Viborg Street Food.

- Nu må vi så se, om de tør efter den her omgang, men det håber jeg da virkelig, for det synes jeg, byen fortjener, siger Benny Tolstrup.

Viborg Street Food
Viborg Street Food ApS er et selskab, der er oprettet primært af lokale erhvervsdrivende med det formål at drive Viborg Street Food i Ll. Sct. Peder Stræde.Viborg Street Food indeholder 18 små restaurantboder, to barer og en café.

Stedet åbnede 1. november 2017.

Går ud over andre

Benny Tolstrup er ikke mindst ærgerlig på vegne af de andre lejere i Viborg Street Food, som jo på ingen måde har ansvar for, at der ikke har været ordnede forhold i de tre nu lukkede boder.

- Det er klart, at sådan en omtale påvirker Viborg Street Food som helhed, og det går ud over de lejere, der jo hver dag knokler for at levere gode oplevelser. Det er jeg rigtig ked af, siger Benny Tolstrup, som ikke har tænkt sig at ændre konceptet, så det eventuelt ikke vil kunne lade sig gøre at forpagte boderne ud.

- Det skal stadig være et sted, hvor man kan afprøve lidt skæve ideer, som eventuelt kan være et springbræt til en rigtig restaurant, så man skal da kunne enten forpagte ud eller sælge sin bod videre. Jeg har ikke noget ønske om at binde folk til stedet i en evighed, siger Benny Tolstrup, der via sit og makkerens selskab, Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning, har den største ejerandel i Viborg Street Food - og også er initiativtager til stedet.

Byen fortjener det

Benny Tolstrup har fra starten været på det rene med, at Viborg Street Food næppe ville blive en guldrandet forretning, og at det nok mest af alt skulle anses for at være en "investering med hjertet".

- Jeg synes, byen fortjener sådan et sted, og det skulle gerne være et sted, hvor idérige og initiativrige mennesker kunne tjene lidt og samtidig give gode oplevelser til gæsterne, og selvfølgelig vil vi som investorer gerne have, at det skal løbe rundt, men jeg vil virkelig ærgre mig, hvis sådan en sag her skal påvirke hele Viborg Street Food. Vi forsøger altså at skabe de bedste rammer for vores lejere, så de kan skabe det bedste for kunderne, siger Benny Tolstrup.

Stadig god idé

Selvom Esben Svenning altså nu forlader Viborg Street Food - og restaurationsbranchen som sådan - har han kun godt at sige om Viborg Street Food.

- Det har ikke været sjovt at være det her igennem, og det er nok bedst, at der findes nogle nye til mine boder, men jeg synes stadig, idéen er knaldgod, og jeg håber virkelig, at der kommer nye lejere til. Det fortjener stedet, siger den nu forhenværende restauratør.

Street Food-direktør er ærgerlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce