Sygehusleder skal søge senest i den kommende uge

Den nye direktør på sygehuset i Viborg forventes ansat til 1. februar. Arkivfoto: Morten Dueholml

Sygehusleder skal søge senest i den kommende uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Region Midtjylland satser på, at en ny direktør på Hospitalsenhed Midt - Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel - kan begynde i sit job til februar næste år.

Viborg: Efter næsten et halvt år med Thomas Balle Kristensen som konstitueret direktør på Hospitalsenhed Midt, efter at den hidtidige leder, Lars Dahl Pedersen, sammen med chefsygeplejerske Tove Kristensen blev afskediget i august, forventes det, at afløseren for den fyrede sygehusleder kan tiltræde til 1. februar, mens der formentlig går yderligere en måned, før den nye chefsygeplejerske kan begynde.

Det fremgår af et omfattende stillingsopslag, hvor der er frist for ansøgerne til onsdag den 14. november - altså i den kommende uge.

Af opslaget fremgår det også, at det er hospitalsdirektørens rolle at have det overordnede fokus på at skabe optimale rammer og retning for "en sammenhængende og helhedsorienteret behandling og pleje af patienter", "uddannelse af de fremtidige medarbejdere i sundhedssektoren", "faglig udvikling, innovation og forskning" samt "udvikling af ledere og ledelse".

Effektive sygehuse

Det fremgår også af stillingsopslaget, at sygehusene i midten af regionen er kendetegnet ved høj patienttilfredshed, effektive patientforløb, udredninger på én og samme dag og en høj andel af dagkirurgi.

I 2017 havde de fire hospitaler tilsammen godt 52.000 indlagte patienter, men hele 360.000 patienter, der blev undersøgt eller behandlet uden at blive indlagt.

Ansøgere skal for at komme i betragtning have en bred ledelseserfaring og kunne dokumentere, at de kan lede store og komplekse opgaver inden for sundhedsvæsenet.

Videre hedder det, at det forventes, at "du er respekteret og har en relevant samfundsfaglig/økonomisk og akademisk baggrund suppleret med en ledelsesmæssig efter- og videreuddannelse".

Den kommende leder refererer til regionens direktion - det vil sige den konstituerede regionsdirektør Christian Boel og koncerndirektør Ole Thomsen, der også står for ansættelsen af den nye leder.

Af opslaget fremgår det endvidere, at den kommende leder får en årsgage i millionklassen. I udgangspunktet er det et beløb på 1.108.927 kroner. Dertil kommer en resultatlønaftale og mulighed for at forhandle et såkaldt kvalifikationstillæg.

Sygehusleder skal søge senest i den kommende uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce