Tefcold køber engelsk samarbejdspartner

Tefcolds bestyrelsesformand og ejer, Torben Lindblad Christensen, er klar til at satse på vækst. Han har netop opkøbt en mangeårig samarbejdspartner i England. Arkivfoto: Morten Dueholm

Tefcold køber engelsk samarbejdspartner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køler- og fryser-selskabet har ambitioner om at blive større i Europa.

Viborg: Køler- og fryser-virksomheden Tefcold med hovedkvarter i Viborg har ambitioner om at blive en større spiller på det europæiske marked, og har i den forbindelse netop overtaget sin mangeårige samarbejdspartner Interlevin Refrigeration fra Castle Donington i midtengland.

- Vi ser et stort potentiale i at vokse udenfor Danmark og er parate til at investere det, der skal til, udtaler Torben Lindblad Christensen, ejer og bestyrelsesformand for Tefcold-gruppen, som det seneste år har ansat otte nye medarbejdere på hovedkontoret i Viborg, oprettet et nyt lager i Slovenien og altså nu opkøbt en virksomhed i England.

- Det er en spændende proces, vi er i gang med, hvor vi skal matche infrastruktur og kompetencer med de ambitioner, vi har, siger Torben Lindblad Christensen.

Tefcold
Tefcold er et 30 år gammelt familieejet selskab med hovedkontor i Viborg. Tefcold sælger hvert år mere end 100.000 køle- og fryse-enheder til industrielt brug ud af sine tre lagre i henholdsvis Danmark, Slovenien og Tyskland. Tefcold har 30 ansatte.

I 2012 fik selskabet en ekstern bestyrelse, i 2014 flyttede virksomheden i nye attraktive lokaler, og i 2017 ansatte Torben Lindblad Christensen Jesper Kirkeby Hansen som administrerende direktør og overtog selv rollen som bestyrelsesformand.

Bredere dækning

Interlevin er et 50 år gammelt familieejet firma med 38 ansatte. Interlevin omsætter for cirka 190 millioner kroner og sælger cirka 40.000 køle/fryse-enheder om året.

- Købet af Interlevin hjælper os med at leve op til vores vækststrategi, samtidig med at købet øger vores leverandør- og kundebase og giver os en bredere dækning logistikmæssigt i Europa, siger Tefcolds administrerende direktør, Jesper Kirkeby Hansen.

Interlevin vil fortsat handle under Interlevin-navnet med forhandling til sine nuværende kunder og fra sine nuværende leverandører. Interlevins ejere har afhændet selskabet som del af et generationsskifte.

Tefcold køber engelsk samarbejdspartner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce