Tina er "Årets inspirator"

Overlæge Tina Gissel har fået overrakt prisen som "Årets inspirator" af Nikolaj Thure Krarup, undervisningsansvarlig yngre læge på Regionshospitalet Viborg. Privatfoto 

Tina er "Årets inspirator"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisvinder: Lungemedicinsk overlæge Tina Gissel, medicinsk afdeling på Regionshospitalet Viborg, er af de yngre læger på afdelingen kåret som "Årets inspirator" anno 2018.

Prisen er de yngre lægers egen pris, som er en anerkendelse til en medicinsk speciallæge på Regionshospitalet Viborg. Udnævnelsen til "Årets inspirator" går til en person, som gennem sin faglighed og/eller personlighed formår at inspirere de yngre kolleger i afdelingen. De yngre, medicinske Viborg-læger beskriver Tina Gissel som en ildsjæl, der er dedikeret inden for sit speciale. Hendes omgangstone er respektfuld, og kommunikationen er skarp og forsonende.

De yngre kolleger oplever, at Tina Gissel uden at blive kontrær respekterer andre meninger, mens hun gerne selv diskuterer og argumenterer for sit standpunkt. Til tider blødes hendes professionalisme op af humoristiske kommentarer, og hun er altid opmærksom på kollegernes liv uden for "den hvide verden". I de yngre lægers nominering af overlægen hedder det blandt andet: "Tina formår at være en lungemedicinsk ekspert, såvel som en utrolig dygtig intern mediciner helt generelt. Hun arbejder med en utrolig integritet og har øje for at kombinere etik og faglighed i sit lægelige virke. Trods travlhed har Tina altid tid til at lytte og hjælpe med medicinske problemstillinger. Hun er altid glad og positiv og har en masse energi, som smitter af på dem, hun arbejder sammen med. Hun er fagligt enormt dygtig, og hun er meget engageret i at lære fra sig, så vi også bliver gode."

Tina er "Årets inspirator"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce