To fængslet i varetægt

De to mænd blev varetægtsfængslet ved Retten i Viborg. Arkivfoto

To fængslet i varetægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved et grundlovsforhør ved Retten i Viborg er to mænd på henholdsvis 17 og 40 år blevet varetægtsfængslet i fire uger. De blev onsdag taget på fersk gerning ved et indbrud på Nørremøllevej.

Viborg: De to mandlige indbrudstyve på henholdsvis 17 og 40 år, som onsdag eftermiddag blev taget på fersk gerning ved et indbrud i en villa på Nørremøllevej, blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger ved retten i Viborg.

Den 17-årige skal i såkaldt surrogatfængsel på en institution for unge kriminelle.

Når dommeren valgte at fængsle de to, hænger det først og fremmest sammen med, at de natten forinden også blev taget ved et indbrud i samme kvarter. De blev afhørt, men senere løsladt, fordi politiet ikke mente, at det kunne udløse en varetægtsfængsling, oplyser anklageren Camilla Berg fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Men da de altså kort tid efter begik et nyt indbrud og igen blev taget på fersk gerning, endte det med, at de blev varetægtsfængslet.

Ud over disse to forhold har de to mænd yderligere et par forhold, som politiet mistænker dem for. Blandt andet en sag om stjålne nummerplader, ligesom der blevet fundet kabler i deres varetægt, som de ikke har kunnet gøre nærmere rede for, hvor de har fra.

Begge de to fængslede kærede afgørelsen til Vestre Landsret.

To fængslet i varetægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce