To nye kategorier i Byens Bedste

Byens Bedste 2017 er i gang. Nominer dine favoriter, hvis de skal have chancen for et vinder-kram. Arkivfoto: Morten Pedersen.

To nye kategorier i Byens Bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til Byens Bedste 2017 kåres som noget nyt både en bilforhandler og en dagligvarebutik. Du kan nominere dine kandidater i alle kategorierne nu.

Viborg: Hvem er Byens Bedste? For fjerde gang beder Radio Viborg dig om hjælp til at svare på det spørgsmål. Den prestigefyldte konkurrence blev skudt i gang i weekenden, og det betyder, at du kan nominere dine kandidater fra nu og frem til udgangen af næste uge.

Første fase i konkurrencen handler om at få så mange forslag til Byens Bedste butikker ind. En jury mødes derefter i uge 39 for at beslutte, hvilke butikker der skal nomineres i de mange forskellige kategorier.

Derefter starter afstemningen i uge 41 frem til udgangen af uge 44. Herefter holdes resultatet hemmeligt, indtil det afsløres på scenen ved handelslivets store gallafest i Tinghallen den 11. november.

Årets konkurrence kommer til at byde på mindst to helt nye vindere. For listen over kategorier er nemlig udvidet med to helt nye områder i år. Byens Bedste Bilforhandler og Byens Bedste Dagligvarebutik er kommet med på listen - i øvrigt i skarp konkurrence med mange andre muligheder.

- Det er altid en balancegang at sætte feltet. Dels skal der være noget kontinuitet, og dels er der mange ønsker fra private og brancher om at komme med på listen, siger Jan Sørensen, der er juryformand for Byens Bedste 2017.

- Vi har valgt de to kategorier, fordi de passer godt ind i listen af kategorier. Samtidig har vi fået en række ønsker fra både private og erhverv om at få lige netop de to med, fortsætter han.

Du kan nominere din kandidat ved at gå ind på Radio Viborgs hjemmeside, www.radioviborg.dk. Her kan du også læse en beskrivelse af alle 16 kategorier.

Her er kategorierne
Byens Bedste BilforhandlerByens Bedste Butik

Byens Bedste Café

Byens Bedste Dagligvarebutik

Byens Bedste Frisørsalon

Byens Bedste Gå-I-Byen-Sted

Byens Bedste Kvindelige Ekspedient

Byens Bedste Mandlige Ekspedient

Byens Bedste Pengeinstitut

Byens Bedste Restaurant

Byens Bedste Shoppested til Børn

Byens Bedste Shoppested til Ham

Byens Bedste Shoppested til Hende

Byens Bedste Take Away

Byens Bedste Til Hus og Have

Byens Bedste Wellness

 

Nominer din kandidat på www.radioviborg.dk

To nye kategorier i Byens Bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce