Truede ekskæresten med en pistol

En kvinde blev truet med en hardball-pistol. Genrefoto

Truede ekskæresten med en pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 23-årig aarhusianer var i sommer i Viborg, hvor han først kørte hasarderet og senere truede ekskæresten med en hardball pistol.

Viborg: Ekskæresten blev skræmt fra vid og sans, da hun blev truet med en hardballpistol gennem sin bilrude den 22. august sidste år. På parkeringspladsen ved Brovej henvendte hendes ekskæreste, en 23-årig mand fra Aarhus, sig til hende, men da hun ikke ønskede at tale med ham, hoppede hun ind i sin bil og forsøgte at køre fra stedet.

Men den 23-årige mand stillede sig ind foran bilen og lagde sig ind over kølerhjelmen. Ekskæresten forsøgte at køre forsigtigt alligevel, og hun forklarer, at den dømte virkede både desperat og truende, inden han hev en hardball pistol, der til forveksling ligner et rigtigt våben, frem.

Kvinden blev enormt bange og ringede omgående til politiet fra sin mobiltelefon. Da politiet kom, fandt betjentene pistolen og en køkkenkniv, som manden havde liggende i sin bil.

Den 23-årige mand blev også dømt for flere forskellige brud på færdselsloven, da han den 17. juli var i Viborg. Her lavede han vilde overhalinger, kørte i den forkerte vognbane og kørte gennem et helleanlæg.

For at true sin ekskæreste med en pistol, overtræde knivloven og færdselsloven blev aarhusianeren idømt 20 dages betinget fængsel med prøvetid på et år. Manden mister også betinget sit kørekort med en prøvetid på tre år.

Den dømte er kendt egnet til 40 timers samfundstjeneste i stedet. Politiet har konfiskeret både pistolen og køkkenkniven.

Truede ekskæresten med en pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce