Verdenskort-mand ny formand for turismen

Søren Vejle-Cassøe, der er medejer af Verdenskortet i Klejtrup, er nu formand for Viborg og omegns turistforening. Privatfoto

Verdenskort-mand ny formand for turismen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Vejle-Cassøe, der er medejer af Verdenskortet i Klejtrup, har overtaget posten som formand for Turistforeningen for Viborg og Omegn fra nu tidligere hotelejer Karl Marchl.

Turisme: Søren Vejle-Cassøe er ny formand for Turistforeningen for Viborg og Omegn. Det blev besluttet på et bestyrelsesmøde forleden.

Den nye formand er 32 år og medejer af attraktionen Verdenskortet i Klejtrup. I 2016 gik han ind i driften af familievirksomheden bag Verdenskortet, men han har siden barnsben været en del af attraktionen. I 2016 kom han også med i bestyrelsen for turistforeningen.

Søren Vejle-Cassøe er uddannet inden for salg og markedsføring, har egen konsulentvirksomhed inden for it- og projektledelse og er deltidsansat projektchef i Go' On Gruppen.

Søren Vejle-Cassøe har som formand for Turistforeningen for Viborg og Omegn afløst Karl Marchl, der i efteråret 2018 solgte Golf Hotel Viborg og efterfølgende har ønsket at trække sig som turistforeningsformand for at give plads for nye kræfter.

Samarbejde by og opland

Selv siger den nyudpegede formand i en pressemeddelelse:

- Jeg er glad for, at bestyrelsen har peget på mig som formand. Det bliver en tung arv at løfte. Karl har været en markant og engageret formand, og jeg er klar over, at jeg kommer til at støtte mig op af turistchefen og næstformanden rigtig mange gange her i starten.

Søren Vejle-Cassøe understreger, at han vil have fokus på turismearbejdet i hele kommunen, og at samspillet mellem Viborg by og oplandet er vigtigt.

- Jeg vil bestræbe mig på at være den bedste foregangsmand for bestyrelsen, medlemmerne og Visit Viborg. Og så ønsker jeg at være i tæt dialog med samarbejdspartnerne og fastholde et objektivt udsyn - populært sagt fastholde helikopteroverblikket - i forhold til turismeudvikling på Viborg-egnen, siger han.

En af de første store opgaver, som presser sig på, er arbejdet med de nye destinationsdannelser, som er et resultat af Folketingets nye lov om erhvervsfremme.

Verdenskort-mand ny formand for turismen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce