Viborg-brødre rykker ind på badehotel

Brødrene Oliver og Nick Mogensen fra Viborg, der blandt andet har en fortid hos Vin & Vin, har overtaget forpagtningen af Vedersø Klit Badehotel sammen med en fælles bekendt. Privatfoto

Viborg-brødre rykker ind på badehotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammen med en fælles bekendt - og deres kærester - overtager brødrene Nick og Oliver Mogensen forpagtningen af Vedersø Klit Badehotel.

Viborg/Vedersø: Brødreparret Nick og Oliver Mogensen fra Viborg har - sammen med en fælles ven og deres kærester - netop overtaget forpagtningen af Vedersø Klit Badehotel, hvis forrige forpagter er gået konkurs.

Det bekræfter Nick Mogensen, som sammen med sine partnere rykkede ind på vesterhavshotellet i torsdags - og straks fik nok at lave.

- Vi måtte i hast få købt ind og sørge for mad til hotellets gæster, så det var en hurtig overtagelse, fortæller 29-årige Nick Mogensen, som trods en noget uheldig forhistorie med flere forpagtere, der ikke har kunnet få forretningen til at løbe rundt, godt tør binde an med det ganske store badehotel.

- Vi tror da på, at vi har det, der skal til, og uden at forklejne de tidligere forpagtere er vi ret sikre på, at der skal en generel opgradering af hotellet til. Niveauet på både mad og service skal have en tak opad, og så vil vi forsøge at trække en masse arrangementer hertil, siger Nick Mogensen.

Vedersø Klit Badehotel
Vedersø Klit Badehotel har 76 værelser inklusive ferielejligheder, flere restauranter, mødelokaler, koncertsal, konferencesale og kælder med bar m.m.Hotellet er ejet af viborgenseren Kim Krull Jørgensen, der har brugt en del penge på at sætte det i stand.

Hotellet har tidligere været ejet af fagforeningen BUPL, der drev det som kursuscenter, ligesom det har været forsøgt udstykket i ferielejligheder. Hotellet gik konkurs i 2007 og stod derefter tomt i en årrække.

Ejet af viborgenser

Vedersø Klit Badehotel er ejet af viborgenseren Kim Krull Jørgensen, som til Dagbladet Holstebro/Struer fortæller, at han nu mener at have fundet de helt rigtige til at drive hotellet.

- Det kræver et godt fagligt fundament, og nu har jeg fundet tre unge mennesker, som har gode erfaringer med at drive badehotel og restaurant - og som samtidig har ungdommens gåpåmod, siger Kim Krull Jørgensen, som dog fortsat vil være med på sidelinjen i forhold til at få gang i hotellet.

- Jeg vil fortsat finansiere den daglige drift af hotellet, siger Kim Krull Jørgensen, som tidligere har ønsket at sælge hotellet, som han har brugt millioner på at renovere.

Brødrene Oliver (22 år) og Nick Mogensen har begge en fortid hos blandt andet Vin & Vin i Viborg, ligesom de har haft en del andre job i hotel- og restaurations-branchen i blandt andet Aarhus, og de har sammen med deres fælles ven, 27-årige Daniel Daustrand Laustsen fra Aarhus, været på udkig efter et sted, hvor de kunne udleve deres fælles drøm om at blive selvstændige.

- Vi er da godt klar over, at det bliver en udfordring, men vi tror på, at vi kan få lavet et sted, som både turister og lokalbefolkningen vil søge, siger Nick Mogensen.

Viborg-brødre rykker ind på badehotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce