Viborg mindes ofre på Sri Lanka

Der bliver flaget på halv stang fra Christiansborg for at mindes ofrene for angrebene i Sri Lanka, der har kostet flere end 320 mennesker livet.

Viborg mindes ofre på Sri Lanka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag sidst på eftermiddagen vil ofrene for påskens grusomme terrorangreb på Sri Lanka blive mindet. Nytorv og Viborg Domkirke vil danne rammerne.

Viborg: Dødstallet efter påskens terrorangreb på Sri Lanka har passet de 320. Familier over hele øen sørger, og det gør herboende fra østaten også. Danmark og danskere blev rystede mere end vanligt, idet en dansk familie mistede tre ud af fire børn i det grufulde terrorangreb.

Meget andet end at vise den dybeste respekt for alle berørte kan vi ikke, men det gør vi så også i Viborg i morgen, onsdag den 24. april.

I samarbejde med Viborg Domkirke og Folkekirkens Katastrofeberedskab har Dansk-Tamilsk Informationscenter arrangeret en mindehøjtidlighed, der begynder onsdag klokken 17.30 på Nytorv.

Her samles alle, inden der i samlet flok sættes kurs mod Viborg Domkirke, hvor der er taler, orgelmusik, lystænding og forbøn for alle de ramte.

Sekretær i Dansk-Tamilsk Informationscenter Saranki Sivanathan oplyser, at der i Viborg er cirka 60-70 tamilske familier, og hun håber, at mange møder op.

- Ja, det gør jeg, men jeg håber også, at mange andre vil vise deres respekt for både den danske familie, der mistede tre børn, og de mange familier på Sri Lanka, som nu har mistet nogle af deres kære, siger Saranki Sivanathan.

På denne Facebook-side, kan man se mere - og melde sig til: https://www.facebook.com/events/910927052583473/

Viborg mindes ofre på Sri Lanka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce