Viborgs Sidsel er med i Studenterrevyen

20-årige Sidsel Hindhede Kristensen fra Viborg glæder sig til premieren på årets studenterrevy om en måned. ?Foto: Studenterrevyen

Viborgs Sidsel er med i Studenterrevyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborgpigen Sidsel Hindhede Kristensen er flyttet til København, hvor hun er med i årets studenterrevy. Drømmen er at blive skuespiller.

For tiden har Sidsel Hindhede Kristensen rygende travlt med at øve replikker og dansetrin til premieren på årets studenterrevy i København den 28. marts.

Hun øver sammen med de øvrige skuespillere seks ud af ugens syv dage.
Hun øver sammen med de øvrige skuespillere seks ud af ugens syv dage.

Den 20-årige teaterglade Viborgpige flyttede i starten af året til hovedstaden for at udleve drømmen om en skuespillerkarriere.

Sidsel Hindhede Kristensen flyttede i januar fra Viborg til København, og hun er glad for at bo i hovedstaden.
Sidsel Hindhede Kristensen flyttede i januar fra Viborg til København, og hun er glad for at bo i hovedstaden.

»Jeg kan godt lide at være på, jeg kan lide at stå på scenen og vise mig frem, og jeg kan lide at synge, så det er bare rigtig fedt,« siger Sidsel Hindhede Kristensen.

Hun har spillet teater i otte år og gået på Viborg Musicaltalentskole, hvor hun sidste år var med i ungdomsmusicalen Our House på Viborg Teater. Tørsten efter mere teater lokkede hende uden for domkirkebyens grænser, og hun formåede at komme igennem nåleøjet til Studenterrevyen og blive én af bare syv skuespillere.

»Jeg tog bare til audition, hvilket var rigtig sjovt, og så kom jeg med. Man skulle vise sit komiske talent, og det havde jeg så åbenbart,« siger Sidsel Hindhede Kristensen.

Vil være skuespiller

Hendes helt store drøm har altid været at blive skuespiller, og det håber hun, at København kan hjælpe hende med.

»Jeg er flyttet til København for at blive skuespiller og for at forsøge at komme ind på Skuespillerskolen. Det er også derfor, jeg er med i Studenterrevyen for at blive bedre til teater og forhåbentligt gøre det til en levevej i fremtiden,« siger Sidsel Hindhede Kristensen.

Hun kan ikke se, hvad hun ellers skulle beskæftige sig med.

»Man skal jo gøre det, man bliver glad af. Jeg kan ikke forestille mig andre ting, jeg skulle lave. Det er det eneste, jeg har lyst til,« siger hun.

Masser af øvelse

For at blive klar til Studenterrevyens 14 forestillinger i marts og april, der begynder den 28. marts, skal man øve, og det gør Sidsel Hindhede Kristensen.

Fredag er hendes eneste fridag, for skuespillerne øver sammen hver aften og også i weekenderne. Om dagen arbejder hun hos en bager.

»Og ellers går jeg selvfølgelig rundt derhjemme og øver mig på mine replikker, så jeg kan dem til næste gang. Det tager rigtig meget af min tid, men det er sjovt og krævende,« siger hun.

Nyder København

Hun nyder også sit nye liv i København, der har mere at byde på end fødebyen Viborg.

»Jeg keder mig bestemt ikke herovre, og det er fedt at starte nogle nye projekter og få nogle nye venner. Jeg har boet i Viborg hele mit liv, så det er sjovt at prøve noget nyt,« siger Sidsel Hindhede Kristensen.

Først og fremmest nyder hun dog at arbejde med sine medskuespillere i Studenterrevyen - også selvom de driller hende.

»Jeg bliver drillet meget med, at jeg er jyde, fordi alle de andre er fra Sjælland, men det er meget sjovt. Vi har et godt sammenhold, og det er nogle flinke mennesker. Det er bare fedt at møde nogle ligemænd, der går lige så meget op i teater som en selv,« siger hun.

Viborgs Sidsel er med i Studenterrevyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce