Vind en hjemmekoncert

June Beltoft optræder for børn. Foto: Karoline Back

Vind en hjemmekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Spil Dansk-ugen i uge 44 har dit barn mulighed for at vinde en børnekoncert hjemme i stuen.

Forestil dig, at dit barn danser rundt sammen med sine søskende, bedste venner eller klassekammerater, og midt i rummet står to musikere og spiller og synger. Forestil dig så, at alt dette foregår hjemme i din egen stue eller midt i køkkenet.

Det kan blive en mulighed for din familie. I anledning af Spil Dansk Ugen i uge 44 er der nu chance for at vinde en hjemmekoncert med sangskriver June Beltofts duo.

Hjemmekoncerten skal holdes mandag den 26.10 klokken 17-17.45. Målgruppen er børn i alderen 6-11 år, og vinderen af hjemmekoncerten har mulighed for at invitere 15-25 børn med til koncerten.

June Beltoft har 20 års erfaring som musiker, sangskriver og musikformidling til børn. Siden 2011 har hun besøgt en lang række skoler med sin guitar og skrevet sange sammen med eleverne om de emner, der optager dem. Det er disse sange, som hun rejser rundt og synger for og med børn.

Sådan vinder du koncerten

Alle kan deltage i konkurrencen, fortæller Dorthe Andersen fra Musikudvalget for Børn og Unge i Viborg, som er arrangør af Spil Dansk-ugen i Viborg Kommune:

»Hjemmekoncerten er tænkt som en akustisk, intim koncert, hvor børnene får mulighed for at komme helt tæt på musikerne. Der er ikke andre krav til lokalet, end at der skal være plads til maksimalt 30 børn, og at der skal være en stikkontakt. Musikerne medbringer selv alt teknisk udstyr. Det eneste, værten skal sørge for, er lidt mad og drikke til musikerne og så selvfølgelig at invitere gæsterne«.

Hvis du kunne tænke dig at deltage i konkurrencen om at få en børnekoncert i dit hjem, så skriv og fortæl, hvorfor du gerne vil vinde koncerten. Skriv også, hvem du vil invitere med, og send også gerne et billede af det sted i dit hjem, som du tænker, er helt perfekt til en hyggelig intimkoncert.

Skriv til dorthe@kulturprinsen.dk senest fredag den 19. oktober. Vinderen vil få direkte besked senest den 22. oktober. Husk at oplyse dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer.

Spil Dansk Ugen er årets store fest for dansk musik og har de seneste 15 år vokset sig til at være Danmarks største musikbegivenhed. Flere end 1.400 musikarrangementer afholdes rundt om i hele landet: på skoler, sygehuse, spillesteder, virksomheder, biblioteker, kirker, kulturhuse m.m. fra mandag den 26. oktober til søndag den 1. november 2015.

Vind en hjemmekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce