Anføreren løfter Viborg FF: Han er hjertet på holdet

Jeppe Grønning var tilbage med hjerte, fight og intensitet mod Fredericia. Foto: Johan Gadegaard

Anføreren løfter Viborg FF: Han er hjertet på holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Grønning var efter endt karantæne tilbage for Viborg FF mod Fredericia, og træneren kalder ham 'hjertet på holdet'. Anføreren selv ser med optimisme på resten af sæsonen efter forårets indsatser.

Viborg: Uden at forenkle det alt for meget eller skære det ned til at handle om én spiller, må man bare konstatere, at der var forskel på Viborg FF's indsats på Amager - uden Jeppe Grønning - og så på Viborg FF's indsats mod Fredericia - med Jeppe Grønning.

Anføreren trådte fra første fløjt i karakter, og det var med til at give en helt anden kamp, end 0-3 nederlaget på Amager.

- Han er måske en af de typer, som man finder ud af, hvad betyder, når han ikke er med. Det handler om arbejdsindsats og kommunikation - han er hjertet på holdet. Jeg synes i øvrigt også, at Mikkel Jespersen (der også gjorde comeback, red.) på midtbanen gjorde det godt i den tid, han var med. Det gav noget stabilitet inde på banen.

Kan man tale om to forskellige VFF-hold - et med og et uden Grønning?

- Njar, nu skal vi heller ikke tale ham for højt op, for der er stadig mange ting, han skal lære, lød det med et smil fra Steffen Højer, inden han fortsatte:

- Han er vigtig, også fordi han løber de meter, vi gerne vil have ham til. Han forstår, hvad vi gerne vil med ham, og han er 100 procent en holdspiller. Det var godt at have ham tilbage, men jeg vil nu også rose hele holdet for på nær 10-15 minutter i anden halveg, hvor det blev for uroligt - og efter et brændt straffe - så samlede vi alligevel os selv op og spillede lidt "olé-fodbold" her til sidst.

Intensiteten er løftet

Jeppe Grønning selv var naturligvis glad for at være tilbage på banen efter endt karantæne. Han så ikke selv kampen på Amager, da han var blevet hjemme for at selvtræne, men i søndagens kamp mod Fredericia, var anføreren tilfreds med holdindsatsen.

- Jeg så ikke, hvad der gik galt på Amager, og vi har også spillet dårlige kampe med mig på holdet. Så jeg ændrer ikke det hele. Men jeg kan mærke, at siden jeg fik anførerbindet i sommer, så betyder det også rigtig meget for mig, at jeg giver noget fodboldmæssigt i kampene. Og det, synes jeg, vi kom med mod Fredericia.

Sejren over Fredericia var den sjette hjemmesejr på stribe - og det skyldes ikke kun flot spil, konstaterede Jeppe Grønning.

- Det er ikke bare mig men hele holdet, der arbejdede stenhårdt og viste det tempo, vi skal op i, hvis vi skal tale med om oprykning.

Er intensiteten og kvaliteten løftet her i foråret i forhold til efteråret?

- Ja bestemt. Det er også som om, at alvoren er gået op for os. Vi har brugt vinterpausen til at blive spillet sammen som et hold. Nu spillede vi godt mod Fredericia, men i de hjemmekampe, hvor vi ikke spiller godt, så arbejder vi stenhårdt. Det er det, der er forskellen. Vi går ikke i panik, hvis spillet ikke lige sidder der. Nu har vi en defensiv base, fordi vi arbejder hårdt, og er først og fremmest et hold.

Er det også det, man kan se på målscoren, hvor I ikke har lukket nær så mange mål ind i foråret?

- Helt sikkert. Man kan ikke rykke op, hvis man lukker så mange mål ind, som vi gjorde i efteråret. Nu ser det bare meget mere solidt ud, hvis man lige ser bort fra kampen på Amager. Der kommer mange tætte kampe i de næste runder, og der skal vi lige finde det ekstra, som vi allerede har vist på hjemmebane - nu skal vi også bare lige vise det på udebane, sluttede Jeppe Grønning.

Anføreren løfter Viborg FF: Han er hjertet på holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce