Backprofil fik igen problemer med låret i åbningsnederlag

Kristoffer Pallesen måtte udgå af kampen mod FC Nordsjælland kort før pausen. Arkivfoto.
Foto: Henning Bagger/Scanpix Denmark

Backprofil fik igen problemer med låret i åbningsnederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristoffer Pallesen skal scannes mandag, efter at han udgik i Viborg FF?s 0-4 nederlag til FC Nordsjælland.

42 minutter inde i Viborg FF's åbningskamp i Superligaen mod FC Nordsjælland måtte Kristoffer Pallesen lade sig udskifte.

Højrebacken fik igen problemer med forstrækningen i det venstre lår, der holdt ham ude i det meste af opstartsperioden.

»Det kom rimelig pludseligt, for indtil da mærkede jeg intet. Men da jeg kunne, skulle jeg ud, for ellers havde jeg ikke kunnet følge med nogle,« siger han.

Ved den sidste træning torsdag før kampen meldte Kristoffer Pallesen sig klar, dog uden at være »på 100 procent, men alligevel nok til, at jeg mener, at jeg kan være i spil til kampen,« som han sagde til folkebladet.

Set i bagklogskabens lys, skulle du så have spillet?
»Nej, det skulle jeg ikke. Men i torsdags syntes jeg, at risikoen var okay at løbe, fordi jeg ikke følte, at der var faresignaler. Jeg var afklaret med, at jeg ikke ville spille 90 minutter, men det var ikke meningen, at jeg skulle gå ud på den måde, som jeg gjorde,« siger Kristoffer Pallesen.

»Det er klart, at havde jeg ikke spillet, så havde jeg haft det bedre i låret, men jeg har det ikke dårligt med beslutningen, for jeg tog den selv«.

Han trænede ikke sammen med resten af holdet lørdag. Mandag skal han scannes for at få klarhed over skadens omfang.

Fuser af rang

Kristoffer Pallesen forlod banen, da Viborg FF var bagud 0-2. Holdet tabte 0-4, og resultatet og spillernes indsats fik efter kampen træner Johnny Mølby til at kalde det for »den dårligste præstation i min Viborg-tid«.

Fansene kvitterede undervejs med flere pibekoncerter.

»Jeg kan godt forstå, at folk var utilfredse, så en pibekoncert var velfortjent, selvom det ikke var sjovt at opleve. Men fodbold er i den grad følelser, så det er forståeligt, at dem, der følger os, viste deres utilfredshed på den måde«.

Synes du, der er grund til at være bekymret ud fra den præstation, I leverede?
»Jeg vil sige, at det var meget ukarakteristisk, hvis vi sammenligner med, hvordan vi var som hold i sidste sæson. Der var vi netop kendt for en jernhård organisation, som FC Nordsjælland flere gange slog hul på, så på den måde er det bekymrende. Men jeg har også set, hvordan vi har trænet, og der har vi slet ikke haft pejlemærker i den retning, så jeg er ikke grundlæggende beskymret. Kampen var en fuser af rang, vi har fået et los bagi, og jeg er sikker på, at vi vil rejse os,« siger Kristoffer Pallesen.

Viborg FF møder fredag klokken 20.15 AGF i Aarhus.

Backprofil fik igen problemer med låret i åbningsnederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce