Bombe: FCM køber Viborg FF's viceanfører

Søren Reese skifter til FC Midtjylland. Arkivfoto: Lars Rasborg

Bombe: FCM køber Viborg FF's viceanfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF mister sin forsvarskrumtap Søren Reese til ærkerivalen FC Midtjylland.

Viborg: Viborg FF's ærkerival FC Midtjylland er gået på rov i Viborg.

Og det er lykkedes mesterholdet at slippe afsted med ingen ringere end VFF's viceanfører og forsvarskrumtap, Søren Reese.

Forsvarsspilleren skifter til FCM, men lejes øjeblikkeligt videre til AC Horsens.

- Da Søren forlængede sin kontrakt her efter nedrykningen sidste sommer, så var det med en fælles ambition om at vende hurtigt tilbage til Superligaen. Som en del af kontraktforlængelsen aftalte vi samtidig, at et klubskifte kunne komme på tale, hvis ikke vi lykkedes med oprykning denne sommer. På baggrund af den manglende oprykning har Søren afgivet et transferønske, og sammenholdt med, at FCM betaler markedsprisen, så er skiftet en realitet. Vi havde gerne beholdt ham, men det er Sørens ønske at skifte til FCM, siger Viborg FF-direktør Morten Jensen.

24-årige Søren Reese tiltrådte i Viborg FF i 2015 og eroberede i løbet af efteråret 2015 en plads i VFF's midterforsvar, hvor han siden har været en mere og mere bærende kraft. Allerede i løbet af sidste sæson var der ifølge folkebladets oplysninger bud efter ham, men det er først nu, at en klub er lykkedes med at lokke ham fra Viborg.

- Vi scoutede ham i 2. division og har udviklet ham til salg til en af topklubberne i landet, og det er en ros til den sportslige sektor og Søren selv. Det er en del af forretningen i VFF at udvikle og sælge spillere, og jeg vil takke ham for en dedikeret indsats både på og udenfor banen i sin tid her i klubben.

Skal stadig stå stærkt

Søren Reeses skifte betyder med stor sandsynlighed ekstra arbejde til sportschef Jesper Larsen.

Sportschefen mener dog ikke, at viceanførerens farvel ændrer ved det overordnede mål for sommerens transfervindue.

- Det er stærkt af Viborg FF endnu engang at have udviklet og solgt en dygtig spiller. Vores fokus er fortsat at stå i en forstærket udgave til den kommende sæson, hvor ambitionen er oprykning, og salget af Søren ændrer ikke på denne præmis, siger han.

VFF har fornylig forlænget aftalen med den centrale forsvarsspiller Jacob Dehn og råder også over Nikko Boxall samt unge Nikolaj Leth og Simon Trier, der også kan spille i det centrale forsvar.

Bombe: FCM køber Viborg FF's viceanfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce