Brabrand tager imod Viborg FF - på AGF's bane

Brabrand har spillet fem af deres hjemmekampe i sæsonen på AGF's stadion. Arkivfoto: Ole Nielsen

Brabrand tager imod Viborg FF - på AGF's bane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Viborg FF søndag gæster Brabrand, er værterne også gæster på 'hjemmebanen'.

Aarhus: Mens mange stadions rundt omkring i Danmark kæmper mod sneen, får de hvide masser lov til at ligge i fred på Brabrand Stadion.

Her skal der nemlig ikke spilles fodbold, før kalenderåret siger april. Aarhus Kommune vedligeholder nemlig ikke udendørs idrætsanlæg hen over vinterperioden - og det har haft den konsekvens, at Brabrand er tvunget ind på AGF's superligastadion: Ceres Park.

Her bliver banen nemlig passet og plejet af klubben selv, og derfor kan der spilles her. Det har betydet, at seks af Brabrands kampe er tvangsflyttet, lige som en kamp mod HB Køge tidligere er blevet rykket til Ceres Park, da Brabrand Stadion stod under vand.

En lidt ærgerlig situation erkender træner Tom Søjberg, der kom med følgende kommentar dengang flytteplanen blev lagt.

- Det er ingen hemmelighed, at vi er gode på Engdalsvej. Så det ville have været at foretrække, hvis vi kunne have spillet kampene der. Men man skal som spiller også kunne spille andre steder, og det har vi tidligere været gode til, sagde Tom Søjberg dengang til Århus Stiftstidende.

Hvis Brabrand redder sig i 1. division kan det faktisk ende med, at aftalen bliver permanent. I næste sæson får Brabrand nemlig ikke dispensation af DBU til at spille på egen hjemmebane, der halter kraftigt efter med faciliteterne.

- Det ville vi være kede af. Vi får mange point på hjemmebane. Det er måske at tage munden for fuld at sige "stadion", men det er en hyggelig hjemmebane, vi har. Jeg håber, hvis vi klarer skærene, og de inddrager dispensationen, at så kan vi få lov til at spille de kampe, hvor vejret er godt, og der ingen risiko for aflysninger er, i Brabrand, sagde formand i Brabrand Flemming Møller til Tipsbladet.

På sit eget stadion har Brabrand haft et tilskueregennemsnit på 485 i fem kampe, mens der i de efterfølgende fem kampe er kommet 375 i snit på Ceres Park. I Brabrand har klubben hentet fem point, mens det er blevet til fire point i det samme antal kampe på AGF's hjemmebane.

Brabrand tager imod Viborg FF - på AGF's bane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce