Cheftræner på trods af statistik: Det er ikke sværere at vinde på Sjælland

Viborg FF skal forsøge at bryde den lidt kedelige statistik på Sjælland og øerne, hvor holdet har hentet fire point i seks kampe denne sæson. Foto: Johan Gadegaard

Cheftræner på trods af statistik: Det er ikke sværere at vinde på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lang og varm tur til Sjælland venter Viborg FF onsdag, hvor udebanekampen mod HB Køge skal spilles. Cheftræneren mener ikke, at udebane-statistikken på øerne har været tilfredsstillende indtil videre, men han slår fast, at kampene ikke burde være sværere at vinde.

Viborg: På trods af varmen og den omkring fire timer lange bustur til Herfølge vælger Viborg FF først at tage afsted mod Sjælland ved middagstid onsdag. Cheftræner Steffen Højer har dog haft muligheden for en overnatning på Sjælland med i overvejelserne, men han mener, det er bedst at køre samme dag, når der er tale om en aftenkamp.

- Vi ville have taget derover en dag i forvejen, hvis det havde været en kamp midt på dagen. Men når det er en 18.30-kamp, så er der jo en lang dag op til kampen. Vi har selvfølgelig overvejet det, men denne gang kan spillerne stå op i ordentligt tid, de kan få spist inden afgang, og vi holder et afbræk i Odense på vejen, og så er der ingen problemer i at gøre det på denne her måde, siger Steffen Højer og fortsætter:

- Spillerne er som løver i et bur, hvis de skal gå hele dagen op til en kamp på et hotel derovre. Så kan de blive lidt lade, og vi vil jo have helt friske spillere - det er klart.

Noget pjat

Og netop udebaneturene til Sjælland og Falster har vist sig at være nogle svære kampe for Viborg FF, der blot har fået fire point i de seks kampe, holdet har spillet på øerne i denne sæson. Fire nederlag, en uafgjort og en enkelt sejr er det blevet til. Alligevel mener Steffen Højer ikke, det er sværere for de grønblusede at vinde på øerne end i Jylland.

- Jeg tror bare generelt, at vi ikke har været så gode på udebane - indtil de sidste kampe mod Thisted og Vendsyssel, der gør statistikken for udebanekampene i Jylland bedre. Men jeg har spurgt spillerne, om vi ikke bare skal prøve at glemme alt det her med, at vi ikke kan spille på udebane. For det er noget pjat.

- Det er ikke sværere at vinde på Sjælland. Banen er den samme, og målene er de samme. Det har ikke været tilfredsstillende med de fire point, men kigger vi på foråret isoleret set, har vi fået 24 point i 12 kampe. Og til kampen onsdag er vi så godt forbedredte, vi overhovedet kan være, siger cheftræneren, der også fortæller, at holdet på trods af mange kampe på kort tid stadig har en god energi, som skal udnyttes til fulde mod HB Køge.

Sådan ser en udebanetur ud for Viborg FF

Cheftræner på trods af statistik: Det er ikke sværere at vinde på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce