Cheftræneren nærmer sig en startopstilling

Steffen Højer og Ralf Pedersen nærmer sig en beslutning om, hvem der skal være faste spillere i startopstillingen den kommende sæson. Foto: Morten Dueholm

Cheftræneren nærmer sig en startopstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med to træningskampe tilbage inden sæsonen går løs, er cheftræner Steffen Højer tæt på at finde sin foretrukne startopstilling for Viborg FF. Til fredagens kamp mod Silkeborg IF er truppen blevet mindre, og udskiftningerne bliver færre.

Viborg: Den nye sæson nærmer sig med hastige skridt, men inden turneringen for alvor skydes i gang, har Viborg FF to træningskampe tilbage, hvor spillerne skal prøves af. Silkeborg IF venter i fredagens træningskamp, og det er en kamp, cheftræner Steffen Højer har set frem til.

- Silkeborg er jo et godt hold, der har ét mål for sæsonen, ligesom os - det er at rykke op. Og jeg ser dem da også som én af vores største konkurrenter den kommende sæson. Så det bliver spændende at se, hvor langt vi kan komme mod dem, siger han.

I Silkeborg spilles der på kunstgræs, og det bliver godt for de grønstribede at få prøvet af, mener cheftræneren.

- Jeg tror, det der bliver en god udfordring og blandt andet også er derfor, vi planlagde kampen, er, at vi kommer ned og prøver deres bane, inden vi kommer til den i turneringen, og det gælder om point. De er vandt til at træne og spille kamp på banen, men kigger vi på den måde, vi spiller på nu, så passer en kunstgræsbane faktisk fint til det.

Færre udskiftninger

Gennem de tre første træningskampe er der blevet skiftet meget ud blandt Steffen Højer og Ralf Pedersens tropper. Mange forskellige spillere, blandt andet to mulige førstemålmænd, er blevet testet. Men nu ser det ud til, at holdet nærmer sig en fast start 11'er.

I har skiftet meget ud og rundt i træningskampene. Nærmer I jer en fast startopstilling?

- Ja, det tænker jeg, vi gør. Men jeg ved også, at alt kan nå at ændre sig inden premieren. Vi er ihvertfald kommet dertil, hvor vi ikke på forhånd har aftalt udskiftninger, som vi har gjort de andre kampe. Vores trup er mindre mod Silkeborg, og derfor kommer der jo færre udskiftninger, siger Steffen Højer.

Op til sidste uges kamp mod Thisted havde spillerne haft en hård træningsuge og måtte spille kamp med tunge ben, og det har træner-teamet bevidst ændret i denne uge.

- Vi har gearet ned i denne her uge for at få nogle friske ben og friske hoveder. Forhåbentligt har vi friskheden til at se, hvor langt vi kan komme i morgen. Varmen kan blive en faktor, hvis det kommer til at ligne vejret i dag, men jeg tror, vi er klar. Vi kan ikke rigtigt gøre noget ved varmen, andet end at forberede os ved at drikke rigeligt med vand allerede nu (torsdag middag, red.), siger cheftræneren, der håber at kunne aftale et par ekstra drikkepauser med fredagens dommer.

Cheftræneren nærmer sig en startopstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce