Det blev bare noget mærkeligt noget

Der var succesoplevelser mod Thisted - men også det modsatte. Arkivfoto: Morten Stricker.

Det blev bare noget mærkeligt noget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF leverede mange fine ting, men ærgrelsen over, at det ikke blev til en testsejr over Thisted var tydelig.

Viborg: Man skulle ikke være den helt store menneskekender for at fornemme, hvilken følelse, der var fremherskende efter Viborg FF's uafgjorte træningskamp mod Thisted.

Ærgrelsen stod malet i ansigtet på flere fra VFF-lejren efter en kamp, som de følte, at de burde have vundet. Især efter at have ført 3-1 og domineret kampen totalt i godt og vel en time.

- Vi burde have scoret flere mål, og vi burde have lukket den kamp fuldstændig. Så det irriterer mig grænseløst, at vi en overgang glemte at være på forkant med tingene. Det kan godt være, at Thisted havde skiftet et helt hold i pausen og var mere friske, men det skal vi kunne håndtere, sagde VFF's cheftræner Steffen Højer, der omvendt følte, at der var gode erfaringer at hente fra kampen.

Træneren var ikke helt tilfreds med, at VFF i starten af kampen lod sig trykke for langt tilbage af et voldsomt Thisted-pres. Han mente, at VFF kunne have håndteret den del af kampen langt bedre og måske have udnyttet det til egen fordel, hvis det var lykkedes at slå nogle gode bolde forbi presset.

Han roste dog holdet for efterfølgende at sætte sig på kampen og score to mål, ligesom holdet i starten af anden halvleg var totalt-dominerende og havde flere fine muligheder for at straffe Thisted, der lod sig presse langt tilbage på kunstgræsbanen.

- Men i fem minutter lod vi os lokke den fælde, som Thisted gerne vil have os i. Thisted kører fremragende omstillinger. Og vi havde nogle unge folk på banen, der endnu ikke har den kynisme, der gør, at man laver et frispark højt oppe på banen og får det bremset. Man skal ikke være så flink inde på banen, sagde træneren.

Både op og ned

Blandt spillerne var der også irritation at spore.

- Det blev en lidt rodet kamp, hvor vi kom skidt fra start. Men vi kom tilbage og styrede kampen fuldstændig - og skulle jo bare have scoret det fjerde og femte mål, men i stedet blev det noget rod til sidst, hvor vi gav dumme mål væk, sagde Christian Sivebæk.

- Man kan godt mærke, at vi mangler den sidste kamptræning. Vi spillede i perioder lidt for langsomt. Så det var fint nok. Det kan man vel sige, når der er en del, der både kan være bedre og dårligere, sagde kantspilleren, der selv bidrog med både en scoring og et oplæg.

- Vi skal huske, at Thisted er besværlige at spille mod. Det bliver altid lidt rodet, da de spiller meget atypisk. Men vi skal snart forstå at sætte os mere på de kampe mod dem, da vi har mere kvalitet end dem, sagde han.

Også kantspilleren Pierre Larsen følte, at det blev en lidt mærkelig og speciel kamp - selv om VFF var forberedt på, at Thisted ville spille meget afventende. Og han mente da også, at man godt kunne konkludere lidt ud fra kampen.

- Vi kan se, at vi som sådan er skarpe nok foran mål. Tre mål er jo fint, men vi skal arbejde lidt mere på defensiven, og det er det, vi kan lære, sagde han.

Det blev bare noget mærkeligt noget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce