Det sagde VFF-lejren efter 2-0 sejren over Fredericia


Det sagde VFF-lejren efter 2-0 sejren over Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Sivebæk erkendte, at han ikke skulle tage straffesparket, Mikkel Jespersen følte sig helt færdig ved pausen og Steffen Højer var ganske godt tilfreds med taktisk kneb og Viborg FF's vedholdenhed.

Viborg: Efter 0-3 nederlaget på Amager rejste Viborg FF sig på fornem vis mod Fredericia med en 2-0 sejr.

Men der skulle gå lang tid, før kampen reelt blev lukket. Og det ærgrerede VFF'erne at chancerne undervejs blev spildt og et straffe blev brændt, før Pierre Larsen kunne sende 2-0 målet ind fem minutter før tid.

Sivebæk: Jeg skulle ikke have taget det straffespark
Christian Sivebæk spillede en flot første halvleg, men brændte et straffe i anden og måtte udgå med en skade. Foto: Johan Gadegaard

Efter 65 minutter udgik Christian Sivebæk med en mindre muskelskade i læggen. Inden da havde han både nået at tryllebinde tilskuerne på Energi Viborg Arena med sin gennembrud og indlæg, men han havde også brændt et straffe - efter han var blevet skadet.

- Jeg skulle ikke have taget det straffespark. Jeg var træt, men følte omvendt, at jeg har været så sikker på straffe tidligere i sæsonen. Derfor tænkte jeg, at det var fint nok, at jeg sparkede. Men han (Dino Hodzic, Fredericias målmand, red.) læste mig. Jeg plejer at se efter, hvor målmændene går hen, og han gik til min højre side først og så venstre bagefter. Og jeg traf min beslutning for tidligt, og så endte det med at se lidt dumt ud, sagde Christian Sivebæk, der har scoret på fire ud af fem straffe i denne sæson.

- Jeg var også meget nervøs, da jeg sad ude på bænken efterfølgende. Det var ærgerligt, for jeg synes, at jeg spillede en af mine bedste kampe i sæsonen. Jeg kan reelt lægge op til tre-fire mål i dag, og det kunne have lukket kampen. Nu vandt vi, så det er lige meget, men jeg var da træt af at brænde det straffespark.

Sivebæk var hele kampen igennem placeret i venstre side i stedet for højre, hvor han plejer at spille.

- Jeg kan egentlig meget godt lide at spille derovre. I højre side kommer jeg ofte til indlæg, men det gjorde jeg også i dag, bare fra en anden vinkel. Og det gav rigtig god succes. Det var en god beslutning fra Steffen, og det rystede Fredericia i første halvleg.

Højer: Vi overraskede dem

Viborg FF vadede i chancer i første halvleg, men ud over Albers mål efter to minutters spil, måtte Viborg FF vente helt ind til det 86. minut, før det andet kom.

- Det er noget af det, vi er ærgrelige over her efter kampen. Vi skulle have lukket den i første halvleg, for vi havde mange chancer. Vi overraskede dem med at sætte Sivebæk over på venstrekanten, og det lykkedes rigtig, rigtig fint. Vi manglede bare at prikke den det sidste stykke i målet, sagde Steffen Højer.

Hvad var bevæggrunden for at bruge Sivebæk i venstre side?

- For at overraske dem. Vi så i deres kamp mod AaB, at Fredericia overbefolkede AaB's mindre gode defensive områder. Og det tænkte vi, at de nok også ville gøre med Sivebæk i højre. Til gengæld havde vi en idé om, at Sivebæk kunne udfordre deres mand på højre back (Mikkel Hedegaard, red.), mens Pierre Larsen kunne dæmme lidt mere op for det defensivt.

- Så manglede vi bare målet. Moses er lidt hæmmet af, at han endnu ikke har fået prikket bolden ind endnu. Det er synd og ærgerligt for ham, men når han får hul på bylden, så skal der nok komme flere mål fra ham. Til gengæld fedt at topscoreren (Andreas Albers, red.) og Pierre Larsen hver fik prikket en ind.

Jespersen: Var færdig i pausen

Mikkel Jespersen fik comeback for Viborg FF efter en skade, men han kunne ikke holde til mere end 45 minutter og en sjat. Han blev efter aftale skiftet ud i det 53. minut, hvor han blev erstattet af George Fochive.

- Det var aftalt, at jeg skulle spille så lang tid, jeg kunne. Jeg har ikke rigtig trænet i 14 dage ud over de sidste træninger op til kampen. Det var meningen, at jeg skulle brænde mig helt af, og så kunne jeg godt mærke i pausen, at mine ben var stive. Vi prøvede at strække og massere det lidt, men det var bare krampe til sidst.

Inden da var han med til at spille en god kamp for Viborg FF.

- Fredericia havde bolden meget, men det vidste vi, at de ville have. De er dygtige til at spille den rundt. Men det er os, der er klart mest farlige, og jeg følte, at vi skulle føre mindst 2-0, da vi gik til pause. Jeg havde selv en, Moses havde en, og så havde Sivebæk en række indlæg, hvor vi godt kunne have scoret.

- Vi var også foran 2-0 sidst mod Fredericia på hjemmebane (endte med at tabe 2-3, red.), så den ville ikke være lukket ved 2-0. Men jeg følte, at selvom de havde bolden, så var det os, der var farligst.

Det sagde VFF-lejren efter 2-0 sejren over Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce