Det sagde VFF-lejren efter uafgjort i Herfølge


Det sagde VFF-lejren efter uafgjort i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Var der overhovedet straffe til Viborg FF, og hvordan kan det være, at Jonas Kamper jagtede den nærmest umulige bold, der endte med at give Viborg FF føringen? Læs reaktioner fra VFF-lejren her.

Herfølge: Skuffelsen var printet ind i ansigterne på Viborg FF's spillere efter det ene point i Herfølge, der føltes mere som et nederlag end et vundet point.

Med en føring indtil det 89. minut og et brændt straffe i overtiden var der nok at surmule over.

Men var der overhovedet straffe? Og hvilke tanker løb igennem Jonas Kampers hoved, da han løb en nærmest umulig bold op og gjorde det til 1-0 efter et kvarter?

Det kan du blandt andet få svar på her.

Reese: Høj moral til sidst
Søren Reese fremtvang det straffespark, som Andreas Albers siden brændte. Arkivfoto: Johan Gadegaard.

Søren Reese fik tilkendt et straffespark i det 93. minut, som efterfølgende dog blev brændt af Andreas Albers. Men spørgsmålet er, om Viborg FF overhovedet skulle have haft et straffe?

- Det var nok lettere at se for jer ude på tribunen, end det var for mig. Han gik i ryggen på mig, og jeg kunne ikke nå bolden - og så skulle det have et skud. Om der var straffe...? Der er mange af sådanne dueller i en kamp, men det blev dømt - og desværre også brændt, sagde Søren Reese.

Hvordan oplevede du afslutningen på kampen?

- Jeg synes, at vi spillede med en stærk moral. De kom på 1-1 i det 89. minut, og det var en ordentlig dunk vand i hovedet på os, men vi kom op på hesten igen og jagtede målet til 2-1. Det gav på sin vis også pote. Desværre brændte Albers, men han har omvendt også scoret mange vigtige mål for os, så vi skal ikke bebrejde ham for meget.

Højer: En stor arbejdsindsats

- Det blev hektisk til sidst. Og det var det også i store perioder af kampen. Selvom det er to hold, der normalt gerne vil spille fodbold, så blev der ikke spillet meget god fodbold i dag på en svær bane. Til gengæld er jeg meget tilfreds med fighten. Der blev arbejdet for det derinde, sagde Steffen Højer og fortsatte:

- Det er klart, at da de scorede efter en dødbold, så blev det lidt hektisk, men vi steppede op, og i slutperioden var Mikkel Vestergaard tæt på lægge op til et mål. Og vi fik det straffe, som på en god dag godt kunne have givet tre point. Det mindste, vi kan forvente, er at spillerne arbejder for sagen, og det gjorde de i dag.

- Vi er en kamp tættere på målet. Havde vi for noget tid siden sagt, at vi på Energi Viborg Arena i sidste spillerunde kan spille os i playoff, så tror jeg, at vi havde købt den.

Du valgte at sætte Mikkel Jespersen ind i stedet for Jung-Bin Park, hvor du kunne have sat en mere offensiv spiller ind. Var det for at forsvare føringen?

- Jeg kunne have valgt mere offensivt, men jeg synes, at vi havde problemer med at fange de andenbolde. Derfor lagde vi tre mand ind centralt, hvor de to mest offensive (Jespersen og Fochive, red.) meget hurtigt skulle støde op og støtte Albers, sluttede træneren.

Kamper: Dårlig banen skabte målet

Jonas Kamper startede inde og lavede Viborg FF's enlige mål, da han egenhændigt løb en bold op, der ellers så nærmest umulig ud. Men banens beskaffenhed var med til at skabe muligheden, fortalte Kamper efter kampen.

- Banen så fin ud, når man så den på afstand. Men det var den sgu ikke. Den var knastør og fyldt med huller. Så vi var godt klar over, at vi skulle jagte de afleveringer, som de lavede tilbage i banen.

- Og jeg så mit snit til at komme ind og bryde én af dem. Det lykkedes jeg heldigvis med, og selvom han havde godt fat i mig, så gjorde ærgerrigheden, at jeg ville frem til den afslutning. Det er jeg glad for, at jeg gjorde, da det gav et mål.

Det sagde VFF-lejren efter uafgjort i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce