Det siger spillerne om træningslejren


Det siger spillerne om træningslejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF's træningslejr i Tyrkiet er forbi. Her er, hvad en række spillere sagde om udbyttet af lejren.

Side, Tyrkiet: Viborg FF rejser hjem fra Tyrkiet efter en uge, der har budt på masser af træningspas i lunere temperaturer og på almindelige græsbaner.

Folkebladets udsendte har spurgt en række spillere om turen og om udbyttet af en uge væk hjemmefra.

Pierre Larsen
Pierre Larsen føler, at VFF er et hak mere klar efter træningslejren.

Det har været virkelig dejligt at være sammen med holdet. Som halvny spiller er det godt at komme på sådan en tur her. Og så har det været godt at komme ned til nogle græsbaner og lidt varme, så vi ikke hele tiden er i minusgrader. Samtidig kan vi træne lidt ekstra og hygge os lidt.

Ugen har givet os meget. Vi nærmer os sæsonstart, så vi har kunnet træne nogle ting, som vi skal bruge, når turneringen går i gang, så vi er lige blevet et hak mere klar.

Sebastian John
Sebastian John er sikker på, at det er godt givet ud, at spillerne har haft en uge på græsbaner.

Det har været vanvittigt dejligt at komme ned på nogle grønne græsbaner. Det har vi savnet, siden vi startede i januar. Og vi har været heldige med fine baner, gode forhold og et fint hotel, så det har været super.

Det giver os mere føling med tingene, at vi er kommet på almindeligt græs. Bolden hopper pludselig lidt mere, end vi er vant til på kunst. Og så må vi ikke glemme det sociale, hvor der er en del nye, der er kommet tættere på holdet - det samme er sket med de unge, der ikke har været meget med tidligere. Så det har været kanon.

Mikkel Jespersen
Mikkel Jespersen har været glad for at være lidt væk fra vinterkulden.

Det har været dejligt. Der er varmere, end vi er vant til. Vi hører, at det bliver koldt, når vi kommer hjem, så vi har virkelig nydt det.

Vi har fået trænet en masse og specialiseret en masse ting, ligesom vi har fået spillet et par gode kampe og haft en masse socialt, så det har sammenlagt været rigtig godt.

George Fochive
George Fochive føler, at han har rykket sig fysisk under lejren.

Det har været helt fantastisk at være her. Det har været varmt og godt. Vi har fået humøret og moralen i vejret, og vi har nydt det.

Selv synes jeg, at ugen har været god for min fysik. To daglige træninger i godt vejr er bare godt. Jeg fik også 90 minutter i en god kamp med de unge, så jeg føler, at det virkelig har været fint.

Walter Viitala

Det har været skønt. Vejret har været fint, vi har trænet godt og meget, og personligt er jeg bare glad. Jeg føler mig godt tilpas både mentalt og fysisk.

Der er bare en anden atmosfære i løbet af sådan en uge her. Jeg kan mærke, at der er meget energi i truppen hernede, og det har bare været godt at være sammen med gutterne.

Det siger spillerne om træningslejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce