Folkebladets bud: Disse 11 starter mod HB Køge


Folkebladets bud: Disse 11 starter mod HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jung-Bin Park er i spil til startopstillingen mod HB Køge. Det kan sende enten Pierre Larsen eller Christian Moses på bænken.

Viborg: Det kræver meget muligt to sejre i sæsonens to sidste kampe, hvis Viborg FF skal med i oprykningsspillet om en plads i Superligaen.

Den første "finale" er mod HB Køge, som selv har muligheden for at blande sig i oprykningsræset, og hvis sjællænderne vinder over Viborg FF, vil HB Køge også rykke forbi i tabellen, hvor den anden direkte modstander til tredjepladsen er Vendsyssel, som er a point med Viborg FF inden de to sidste runder.

Men hvem skal kæmpe slaget for Viborg FF? Herunder er folkebladets bud.

Overordnet
Jung-Bin Park kan potentielt starte på banen for Viborg FF mod HB Køge. Foto: Johan Gadegaard

Cheftræner Steffen Højer fortalte efter kampen mod Esbjerg om sin brede bænk, men man skal huske at medregne, at den brede bænk har bestået af flere spillere, som ikke har kunnet spille hverken en hel eller en halv kamp.

Oliver Thychosen, Mikkel Vestergaard - til dels Jonas Kamper - og Jung-Bin Park har været i den kategori. Så selvom det er stærke spillere på bænken, så har mange af dem ikke været reelle alternativer til startopstillingen.

Højer melder dog Jung-Bin Park klar til at være en potentiel starter mod HB Køge. I så fald kan Park formentlig ikke spille en hel kamp, men det sætter de andre spillere i start 11'eren lidt mere under pres.

Der er nogle spørgsmålstegn i forhold til startopstillingen. Vil Højer fortsætte med de spillere, han har haft tiltro til i en lang periode, eller vil han ryste posen?

Vælger han det sidste, er spillere som Mikkel Knudsen, George Fochive, Pierre Larsen i farezonen for at miste deres startplads, mens Christian Moses også kan ende med at blive ofret for en taktisk ændring, hvis der skal gøres plads til Jung-Bin Park.

Målmand: Sebastian John

Var kun to gange på alvorlige prøver mod Esbjerg i den seneste kamp - begge ved aktioner ude i feltet. Den ene gang fik han flot tacklet Anders Dreyer, den anden gang var mindre overbevisende, da han kom halvskidt ud mod Adrian Petre.

Højre back: Mikkel Knudsen

Knudsen har bestemt ikke fået den start i Viborg-trøjen, som han og klubben havde håbet på. Men de oplagte alternativer, unge Simon Trier og Jacob Vetter, er ikke udtaget til truppen mod HB Køge.

Centralt forsvar: Nikko Boxall og Søren Reese

Makkerparret Boxall og Reese har grundlæggende gjort det godt for Viborg FF i foråret, men af de to udebanekampe på den anden side af Storebælt har Boxall og Reese været med til at lukke seks mål ind i to kampe. Den statistik må de to gerne pynte på onsdag aften.

Venstre back: Alexander Fischer

Fischer kommer med masser af engagement i kampene. Forhåbentlig kan han være med til at påvirke kampen i positiv retning med sine mange fremstød.

Højre midt: Christian Sivebæk

Gang på gang er assisterne kommet fra Christian Sivebæk i denne sæson. Denne gang skal han forsøge at udfordre på en svær udebane i Herfølge.

Central midtbane: Jeppe Grønning og George Fochive

Mens Jeppe Grønning er selvskrevet på midtbanen, er der mere kamp om, hvem der skal være hans makker. Selvom Fochive ikke formåede at være afgørende mod Esbjerg, så spillede han sig bestemt heller ikke af. Derfor tror vi trods alt, at han får pladsen i stedet for Mikkel Jespersen.

Venstre midt: Pierre Larsen

Det kan meget vel også blive Jung-Bin Park fra start på kanten. Her spillede sydkoreaneren, da han afløste Larsen i sidste kamp, og da Parks formkurve er opadgående, mens Larsen har skuffet på det seneste, er det ikke utænkeligt, at Park står forrest i køen. Spørgsmålet er dog, om Park er klar til at starte inde, og derfor bliver det forsigtige bud herfra, at Pierre Larsen får genvalg.

Angreb: Christian Moses og Andreas Albers

Angriberduoen kan sådan set ikke klandres for manglende mål mod Esbjerg. Moses havde et fremragende stolpeskud (men skulle måske have nettet på en hovedstødsmulighed), mens Albers fremtvang et rødt kort og blev afvist af en fremragende redning af Esbjergs målmand i det 85. minut. Moses kan dog blive ofret, hvis der skal gøres plads til Jung-Bin Park i en rolle som hængende angriber eller offensiv midt.

Folkebladets bud: Disse 11 starter mod HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce