Folkebladets bud: En newzealænder erstatter en amerikaner


Folkebladets bud: En newzealænder erstatter en amerikaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Søndag klokken 14:45 møder Viborg FF Fremad Amager på Energi Viborg Arena. Herunder er folkebladets bud på en startopstilling mod amar'kanerne.

Tre kampe uden sejr. Det kunne skrige på forandring.

Og forandring, det kommer der formentlig. Men der kommer efter folkebladets bedste bud ikke en revolution, når Viborg FF's startopstilling mod Fremad Amager offentliggøres.

Nikko Boxall er tilbage efter endt karantæne, og det vil overraske meget, hvis han ikke træder direkte ind i startopstillingen i midterforsvaret, skubber Jeppe Grønning frem på midtbanen - og sender George Fochive ud på bænken.

Ellers er der formentlig ikke andre ændringer. Flere VFF'ere som Mikkel Vestergaard, Emil Scheel og Morten Beck, er ifølge folkebladets oplysninger endnu på vej tilbage fra skader, og derfor kan bænken igen mod Fremad Amager være meget ung.

Målmand: Ingvar Jónsson
Nikko Boxall træder ganske sikkert ind i startopstillingen igen for Viborg FF efter endt karantæne. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Den islandske keeper ligner et klart førstevalg i denne sæson, og præstationen i debutkampen mod mod Helsingør var bestemt godkendt, hvor Jónsson var sikker i sine indgreb og havde en enkelt god redning på en ellers stille dag.

Højre back: Mikkel Knudsen

Knudsen er en af de spillere, der gerne må genfinde niveauet fra træningskampene. Men han ligner endnu en sikker starter til trods for en svingende sæsonstart i 1. division.

Centralt forsvar: Jacob Dehn og Nikko Boxall

Boxall træder formentlig direkte tilbage i startopstillingen efter endt karantæne. Her får makkerparret Dehn og Boxall en stor opgave i at holde Fremad Amagers solide offensive nede. Gæsterne har scoret ni mål i fire kampe mod 1. divisionshold (inkluderet en pokalkamp på Hvidovre).

Venstre back: Alexander Fischer

Måtte udgå med krampe mod Helsingør, men skulle gerne være i fuld vigør til kampen mod Fremad Amager.

Defensiv midt: Jeppe Grønning

Alt tyder på, at anføreren vender tilbage til sin vante plads som defensiv midtbanespiller, hvilket gerne skulle lette presset på bagkæden hos Viborg FF.

Central midt: Jeff Mensah og Chritian Moses

Duoen Mensah/Moses fungerede fint i store dele af kampen mod Helsingør. Emil Scheel har trænet med i denne uge, men det er tvivlsomt, om han er klar til opgøret mod Fremad Amager.

Højre midt: Christian Sivebæk

Var bedste mand mod Helsingør, og kan meget vel komme til at spille en afgørende rolle, når Viborg FF jagter sæsonens første sejr i 1. division.

Venstre midt: Jung-Bin Park

Park leverer rigtig flotte ting undervejs, men har savnet skarpheden, når tingene skal gøres færdige på den sidste tredjedel. Man kan håbe, at det er et spørgsmål om (kort) tid, før de gode takter giver reelt afkast.

Angriber: Andreas Albers

Har ikke scoret de sidste seks kampe i 1. division, men har været skarp i træningskampene og i pokalturneringen. Albers skylder efterhånden et mål i 1. division. Optimisterne på folkebladet tror, at det kommer mod Fremad Amager.

Folkebladets bud: En newzealænder erstatter en amerikaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce