Folkebladets bud på Viborg FF's startopstilling i sæsonpremieren


Folkebladets bud på Viborg FF's startopstilling i sæsonpremieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF har stillet med den samme opstilling stort set hele vejen gennem træningskampene - og hvorfor ændre på noget, som har fungeret så godt.

Viborg: Viborg FF møder søndag klokken 13.45 Nykøbing FC i sæsonpremieren i 1. division. Nedenfor giver sportsredaktør Danni Kristensen sit bud på, hvordan VFF stiller op i den kamp.

Generelt
Jung-Bin Park kan blive en stor profil for Viborg FF i denne sæson. Arkivfoto: Johan Gadegaard

En gang imellem kan det være vanskeligt at regne ud, hvordan cheftræner Steffen Højer vil blande kortene til en kamp. Og faktisk har cheftræneren aktuelt rigtig mange muligheder for at overraske.

Han råder nemlig over en særdeles bred og stort set skadesfri trup, hvor valgmulighederne især offensivt er mange.

Jeg tror dog ikke på, at vi til søndagens kamp mod Nykøbing FC kommer til at se de helt store overraskelser. Det har været den samme formation hele vejen igennem træningskampene, og det er formentlig kun skader eller utilpashed, som kan ændre på det lige nu.

Målmand - Walter Viitala

Får chancen igen efter at have tabt pladsen til Sebastian John i sidste sæson. Har kun stået et par halvlege i optakten, hvilket også indikerer, at VFF fortsat er på jagt efter en målmand, som er et mere reelt alternativ til startpladsen end purunge Lucas Lund.

Højre back - Mikkel Knudsen

Er også tilbage i startformationen efter et svært første forår i VFF. Har set markant bedre ud i flere af træningskampene.

Centralt forsvar - Nikko Boxall og Jacob Dehn

Jacob Dehn har fået forlænget sin aftale og overtager pladsen efter Søren Reese. Har leveret rigtig fint i træningskampene - og har igennem de seneste sæsoner gjort det godt som reserve i det centrale forsvar. Nu skal han bevise sit værd som starter.

Nikko Boxall spillede hele foråret og har fine fysiske forudsætninger. Nogle gange kniber det lidt med placeringsevnen og evnen til slippe ordentligt af med bolden, men han har værktøjerne til at være rigtig solid.

Venstre back - Alexander Fischer

Hold øje med lyntoget i venstresiden. Er i fremragende form og har været særdeles oplagt i træningskampene. Jeg spår, at han bliver en af efterårets helt store profiler.

Defensiv midtbane - Jeppe Grønning

Anføreren er et stensikkert kort på holdkortet. Har også virket skarp i optakten.

Højre midtbane - Christian Sivebæk

Kan igen i denne sæson blive rigtig vigtig for VFF med sine gennembrud og indlæg fra højreflanken.

Central midtbane - Jeff Mensah og Emil Scheel

De to nye midtbanespillere har fundet hinanden og holdet overraskende hurtigt og godt. Er med dybe løb, bevægelse, arbejdsiver og god teknik med til at gøre VFF til et mere sprudlende hold rent offensivt.

Venstre midtbane - Jung Bin Park

Mit bud på årets profil hos VFF. Virker til at være bedre end før sin korsbåndsskade og kommer til både at score og skabe mange mål for VFF i denne sæson.

Angriber - Andreas Albers

Er den eneste i angrebskæden, men får massiv støtte bagfra, hvor der kommer masser af løb - og det gør faktisk Albers farligere og bedre. Hvis han kan undgå skader, så er han i mine øjne et godt bud på en divisionstopscorer.

Folkebladets bud på Viborg FF's startopstilling i sæsonpremieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce