Forsvarsprofil skal arbejde hårdt i juleferien

Søren Reese fik en del slag, da VFF slog Vendsyssel. Og han glæder sig også til at få kampfri, så han kan få ro til at arbejde med sin plagede ryg. Arkivfoto: Morten Stricker.

Forsvarsprofil skal arbejde hårdt i juleferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Reese skal nok få slidt sig igennem efterårets sidste kamp mod Roskilde. Derefter skal han have ro fra banen og arbejde med at få styr på den rygskade, der plager ham.

Viborg: Søren Reese elsker at spille fodboldkampe, men lige nu erkender han gerne, at han trænger gevaldigt til en kamppause.

Viborg FF's forsvarskrumtap har igennem stort set hele efteråret været en fysisk plaget mand, der har kæmpet sig igennem både træning og kamp, og derfor ser han frem til at få sæsonens sidste kamp mod Roskilde overstået.

- Jeg er træt for tiden, og jeg sover virkelig godt, når jeg kommer hjem. Jeg glæder mig til at gå på ferie, men jeg kan kun gå glad på ferie, hvis vi vinder på søndag. Men jeg glæder mig til at få tid til at få kroppen ovenpå forud for det spændende forår, der venter os, siger Søren Reese, der også i kampen mod Vendsyssel fik flere slag og måtte modtage behandling et par gange.

Det er problemer med ryggen, der har plaget ham i efteråret. Smerterne stråler tilmed ud i benene, hvilket betyder, at han spænder op i lyske, baglår og ryg, hvilket slider voldsomt på en energiske forsvarsspiller.

- Når jeg har spillet en halvleg, så har jeg det som om, at vi har spillet 120 minutter. Jeg kæmper med det, og vi har heldigvis en god fysioterapeut i Lars Møller, så jeg skal nok komme igennem den sidste kamp også. Jeg må ignorere, hvad kroppen fortæller mig den næste uges tid, siger Søren Reese.

Truppen går på ferie om nogle uger, men for Søren Reese bliver det ikke en ferie, hvor han skal smække benene op og slappe af.

- Det er juleferie, men for mig handler det om, at jeg skal i gang med at genoptræne. Den eneste måde, som jeg kan få det her til at gå væk på, er at komme væk fra banen og komme i styrkecentret og arbejdet med det. Det er ikke sikkert, at jeg står klar den 4. januar på banen, men jeg skal have det her helt væk, inden jeg går på banen igen, siger forsvarsprofilen.

Forsvarsprofil skal arbejde hårdt i juleferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce