Frustreret Moses må vinke farvel til to landskampe

Christian Moses og de andre VFF'ere havde skønt vejr til torsdagens træning på Kirkebækvej - men det havde Moses svært ved for alvor at nyde. Foto: Morten Dueholm

Frustreret Moses må vinke farvel til to landskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uro i det sierraleonske fodboldforbund har fået FIFA til at suspendere landsholdet - og dermed må VFF-angriberen Christian Moses blive i Danmark, hvor han kun kan drømme sig til Afrika.

Viborg: Her til aften havde Christian Moses muligheden for at spille sin tredje landskamp for Sierra Leone. Men i stedet for at være i Ghanas hovedstad Accra, løb Moses torsdag rundt på Kirkebækvej i Viborg.

Kampen mellem Ghana og Sierra Leone bliver nemlig ikke spillet, lige som det omvendte opgør på Sierra Leones hjemmebane i Freetown er aflyst - eller i første omgang udskudt.

Miseren skyldes, ifølge FIFA, at der er rod med fodboldforbundet i Sierra Leone, og derfor er landsholdet suspenderet. Det rammer lokalt Christian Moses, der modsat sine holdkammerater ikke kunne løbe og nyde det smukke oktobervejr til torsdagens træning.

- Nej, det er klart, at jeg hellere ville være et andet sted lige nu, sagde Moses efter træningen.

Kom aldrig afsted

Viborg FF's ledelse blev opmærksom på situationen, da Christian Moses' rejsepapirer og flybillet aldrig dukkede op. Christian Moses kunne efterfølgende fortælle, at han formentlig slet ikke skulle afsted.

- Jeg modtog aldrig papirerne, for de kunne ikke få styr på det. Så det ville ikke give mening, at vi spillere samledes dernede. Så var det bedre, at jeg blev her og arbejdede for min klub, hvis nu vi ikke skulle spille alligevel, siger Christian Moses.

Og kampen bliver altså ikke til noget og den kommende kamp er med sikkerhed er aflyst. Lige nu ved man ikke, om kampene bliver spillet på et senere tidspunkt eller om Sierra Leone bliver taberdømt.

Christian Moses håber bare, at problemerne snart bliver løst.

- Det er kompliceret, kan jeg høre, når jeg taler med trænere og andre folk, jeg kender dernede. Men omvendt... Lige nu er der møder mellem parterne, så jeg tror, at det vil løse sig.

Hjælper det, at FIFA har suspenderet holdet?

- Ja, helt sikkert. Og det eneste, der reelt set skal ske, er, at fodboldforbundets præsident skriver til FIFA og bekræfter, at det er ham, der stadig sidder med magten i fodboldforbundet.

Frustreret Moses må vinke farvel til to landskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce