Højer og Mensah: Forløsning er det rigtige ord

Jeff Mensah og Steffen Højer mente begge, at sejren over Fremad Amager var en stor forløsning, som forhåbentlig kan løse op for rigtig meget hos Viborg FF. Arkivfoto

Højer og Mensah: Forløsning er det rigtige ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF spillede ikke godt, men det blev endelig til sæsonens første sejr. Cheftræner Steffen Højer og målscorer Jeff Mensah tror på, at sejren kan løsne op for det gode spil og endnu flere mål.

Fodbold: Steffen Højer knyttede næverne og klaskede hænder med assistent Ralf Pedersen, da dommer Benjamin Svedborg fløjtede søndagens opgør mod Fremad Amager af.

Med 2-0 over Fremad Amager fik Viborg FF endelig sat sæsonens første sejr i 1. division i banken - og det var tiltrængt efter en tung start med to uafgjorte og et nederlag indtil videre.

- Det betød rigtig meget, at vi vandt i dag. Det har været en træls tid. Man kunne i dag også se, at spillerne var nervøse. Vi begyndte ikke rigtig godt og lavede mange fejl med bolden. Men konceptet holdt, og vi fik arbejdet os ind i kampen. Så jeg synes, at drengene fortjener ros for at arbejde benhamrende hårdt, sagde cheftræner Steffen Højer, som følte, at VFF burde have lavet flere end to mål i kampen.

- Det var lidt ærgerligt, at det ikke blev til mere. Det var godt nok en fed opbakning, som vi havde fra fansene i dag. Der var god humor og alting var godt ved dem i dag, så vi kunne godt have givet dem lidt flere mål, sagde han.

Steffen Højer var helt enig i, at VFF spillemæssigt ikke ramte de øverste højder, men at det mere var arbejde og fight, der gav de tre point.

- Ånden og moralen på holdet har hele tiden været god, men det er klart, at der ikke måtte gå for mange kampe, før vi vandt, for så er det, at man kan komme til at tvivle på hinanden. Der var vi ikke kommet til endnu, men det er klart en kæmpe forløsning, sagde cheftræneren, der er sikker på, at de tre point letter rigtig meget byrde fra holdet før en spændende uge med udekamp i Silkeborg og en hjemmekamp mod Fredericia.

Det var godt nok en fed opbakning, som vi havde fra fansene i dag. Der var god humor og alting var godt ved dem i dag, så vi kunne godt have givet dem lidt flere mål.
Steffen Højer, cheftræner

En rigtig god historie

Det var blandt andet en scoring fra Jeff Mensah som sørgede for, at spillere og trænere efter kampen kunne nyde sejren i silende regnvejr.

- Det var en helt vild forløsning. Vi har vist ganske gode takter i kampene, men vi har ikke formået at få det afgjort. Det gjorde vi heldigvis i dag selv om vi ikke spillede en god kamp. Det var lidt noget rod, men vi scorede og vandt - og det var det vigtigste, for vi havde brug for den sejr, sagde Jeff Mensah, som følte, at holdet viste lidt mere skarphed - men der er mere at hente.

- Jeg synes i hvert fald selv, at jeg burde have lavet en mere, men det var rart at få åbnet kontoen og der skal nok komme mange flere mål. Jeg ved, at Steffen har sagt, at jeg skal lave flere mål. Og det er også vigtigt for mig, for jeg skal lave flere mål. Og det var rart at vise, at jeg har det i mig, sagde Viborg-drengen, som ikke mente, at fantasien kunne have skrevet historien bedre.

Han scorede nemlig sit afgørende 2-0-mål - sit første efter hjemkomsten til VFF - ned mod sydtribunen, hvor fansene kunne hylde ham.

- Det var perfekt. Det kunne man godt skrive en god historie om - for det var super lækkert, sagde han med et gigantisk smil.

Højer og Mensah: Forløsning er det rigtige ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce