Jublende VFF'ere: Det bedste der kunne ske

Viborg FF kunne ikke have ønsket sig en bedre start på foråret. Foto: Johan Gadegaard

Jublende VFF'ere: Det bedste der kunne ske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg FF havde ét ønske før forårspremieren. Det gik i opfyldelse med en sejr, der ikke alene var fortjent - den kom også på baggrund af en solid indsats over stort set hele linjen.

Viborg: En sikker sejr på 3-1, tre vigtige point og en indsats, hvor Viborg FF gjorde lige nøjagtigt det, som cheftræner Steffen Højer havde ønsket sig.

Fodboldforåret blev indledt på den helt rigtige måde, da VFF'erne iført lune jakker kom ud fra omklædningsrummet efter at have sunget sejrssang ovenpå triumfen mod Nykøbing FC.

- Det var topprofessionelt og gedigent håndværk. Individuelt så vi gode præstationer. Holdmæssigt og taktisk var det sikkert og godt, sagde cheftræneren, der allerede op til kampen betonede vigtigheden af, at forårets lange jagt på topplaceringerne blev skudt godt igang.

- Det var bare helt vildt vigtigt at få tre point. Vi skal jagte den her top tre hele tiden. Vi kommer nok også til at tabe kampe på et tidspunkt, men lige præcis i premierekampen var det vigtigt at komme godt fra land, sagde træneren.

Det synspunkt blev bakket op af målmand Sebastian John, som kun kunne ærgre sig over, at han i de sidste sekunder blev frarøvet et clean sheet, da Nykøbing fik reduceret.

- Det var det bedste, der kunne ske for os. Vi gav næsten intet væk, så det var en kanonstart for os.

- Det var jo helt uvurderligt vigtigt for os. Havde vi ikke vundet, så kunne vi godt kigge langt efter pladserne i toppen. Det er tidligt, men det er så vigtigt at få de her sejre på hjemmebane, sagde Sebastian John.

- Det giver os så meget med sådan en kamp. Vi holdt dem stort set fra chancer og scorede selv tre gange. Så vi fik god energi og motivation med herfra, sagde målmanden.

VFF-fansene fik noget at varme sig på i den bidende kulde. Foto: Johan Gadegaard
VFF-fansene fik noget at varme sig på i den bidende kulde. Foto: Johan Gadegaard

Angrebsduo fandt sammen

Cheftræner Steffen Højer var grundlæggende tilfreds med rigtig mange ting i søndagens kamp.

Han uddelte blandt andet roser til angrebsduoen Christian Moses og Andreas Albers, som i trænerens øjne arbejdede godt i holdets tjeneste. Steffen Højer så også Sebastian John gøre det nærmest fejlfrit i målet, ligesom han både så forsvars- og midtbanekæden være særdeles solide.

- Det var bare mange ting, der lykkedes. Det kan godt være, at folk udefra vil sige, at vi slog lidt flere høje bolde end normalt. Det gjorde vi også, men det handler om at vinde, og på de her baner skal vi bare udnytte, at vi har et powerpar oppe foran og spille høje bolde på dem, sagde Steffen Højer, der så de to angribere gå meget bedre i spænd end tidligere.

- Det handler om timer på træningsbanen. For hver dag, der går, kommer de tættere på hinanden og ved bedre, hvordan hinanden løber. Det er to dygtige spillere, så de burde være et godt makkerpar, og i dag var der glimt af det, sagde træneren og fortsatte:

- Jeg er glad for, at Albers fik lavet to kasser. Vi behøver ikke rose ham for meget, for han ved godt, at det var godt i dag. Men jeg synes, at vi skal huske, at Moses virkelig arbejdede godt og fastholdt mange bolde for os, sagde træneren.

Topscorer Andreas Albers kunne også mærke, at makkerskabet med nyindkøbet fra Vendsyssel fungerede bedre.

- Jeg synes, at vi brugte hinanden bedre i dag. Han samlede gode bolde op efter mig, og vi fik fastholden bolden mange gange. Det har vi haft problemer med, men det så bedre ud. Vi begynder at lære hinanden at kende og kender hinandens styrker godt, sagde Andreas Albers.

Der var stor tilfredshed med præstationen. Foto: Johan Gadegaard
Der var stor tilfredshed med præstationen. Foto: Johan Gadegaard
Sejren blev fejret med dans og jubel. Foto: Johan Gadegaard
Sejren blev fejret med dans og jubel. Foto: Johan Gadegaard

Jublende VFF'ere: Det bedste der kunne ske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce